^_^ (1) Jeśli chodzi o biol-chemy - poziom nauczania zwłaszcza biologii jest na... maturzystka 2008 POLDEK i Pan Wojtek ;) (1) aaaaa udało sie!! zadałam to wymarzone prawo jazdy( za 2 razem) ale nie... Paulinka brak szatni i tablicy w sali Akwen (1) brak szatni to bardzo duzy problem, a w szczególności w sali Akwen!!do tego... gośka
super kurs !!!! (2) Kurs naprawde godny polecenia. Zdobyłam tu nowy zawod o ktorym zawsze... Renia K hmmm.... (1) Chodzilam do tej szkoly 7 lat bo to co sie w niej dzieje to koszmar ;/... Byla uczennieca ocena (1) Jestem zadowolony,budynek niekoniecznie ale przecież nie chodzi tu o jakość... Marcin brak profesjonalizmu!!!!!!!!!!! (1) niestety jestem bardzo rozczarowana, nie można nic załatwić w biurze Profi... kalina Karolina Mech - opinia (1) W dniu 8.11 zostałam dumnym kierwocą kategorii B:) Egzamin zaliczyłam za... Karolina Mech Polecam!!! (1) Polecam!!! czeani KURS STYLIZACJI PAZNOKCIA (1) NA POCZATKU LISTOPADA UKONCZYLAM KURS STYLIZACJI PAZNOKCIA ..POTRAKTOWANO... Halcia Przyszłość narodu (1) Choć skończyłem tę szkołę ponad 4 lata temu, to jak patrzę na poziom... Sapphire9550 jesteście fantastyczni! (2) Zdałem egzamin za pierwszym razem! I zawdzięczam to właśnie caruskowi!... spuki Szkoła jest OK (1) Szkoła jest w porzadku - sa dobrzy nauczyciele (mala zmiana i stare pryki... Femme Fatal z drugiej klasy Studentka - opinia (1) Wykładowcy OK, program nauczania OK (Europeistyka II stopień). Ale te... Studentka co jest kurde? (2) a ja was zaskocze!bo wcale nie jest tak fajnie jak sie wydaje mimo ze zdalam... chyba dziki prrrrrecel Zdałem xD (1) Egzamin zdałem za pierwszym podejsciem ;). Miałem przyjemność jeździc z... Krystian Mega-szkoła-XXLO (1) uczęszczam już drugi rok do tej szkoly i naprawde musze się zgodzić ze... uczeń2007 nie mily instruktor (1) Teoria faktyko moze dobra, dobre jest rowniez to ze godziny mozna dopasowac... poczatkujaca Opinia wychowanka (1) Moje dziecko do tej pory korzystając z ośrodków dysleksji i nauczania... Robert Polecam!!! (1) Świetni instruktorzy i wspaniała atmosfera :) Jus