szkoła the best (1) ta szkoła jest normalnie ucząca kandydat szkoła ta jast na wyczerpaniu (1) ta szkoła wogle nie uczy, jej poziom zniża się absolwent KAT. A (1) Niepowtarzalna atmosfera połączona z profesjonalizmem oraz rzetelnym i... Piter
Zdane za pierwszym razem kat "C" (1) Bardzo dziękuje Elka school Gdańsk, a w szczególności Panu Wojtkowi za... Robert Żuk Instruktor (1) Moim instruktorem był Sławek. Uważam, że bardzo dobrze przygotowuje do... damian Rewelacja (1) Rewelacyjne przedszkole do , którego dziecko chodzi z wielką ochotą, a nawet... Tata Ania - opinia (1) Szczerze polecam! Gorąco polecam wszystkim Szkołę Jazdy "Barbara". Kurs... Ania Polecam Pana Leszka (1) Zdalam juz dawno ale nie moglam sie zebrac zeby napisac opinie.Jak ktos chce... Mirella Tylko do Tomka Jagiełło! (1) Tomek Jagiełło najlepszym instruktorem JEST! zdałam za pierwszym razem i tyle! ta od kanapek;) SZKOŁA GODNA POLECENIA =) (1) Lokalizacja super, ceny niskie, wykladowcy i instruktorzy naprawde fajni,ale... manuela świetna szkoła (1) Bardzo dobra szkoła i świetni instruktorzy, oczywiscie zdalam za 1 razem. kasia s Była uczennica (2) Skończyłam tylko I semestr chodzilo nas bardzo mało i do egzaminów... Azja Nauczyli mnie ruszać:) (2) Polecam ten ośrodek, Ci mili (Krzysiek) ludzie (Janusz) nauczyli mnie... Bartek B. Wielkie dzieki i pozdorwienia dla MIrka :) (1) Witam wszytskich bardzo serdecznie!Mam juz prawko 1,5 roku i reklamuje Oskara... Ania M. Podziękowania dla Sigura (1) Nic dodać, nic ująć: zdałam za pierwszym razem. Z pozdrowieniami dla... Hulietta Czy wiecie kim jest Halinka? (1) To matematyczka z tej szkoły. Napisała tę opinię, ze by podlizac sie... uczeń Nie polecam !!!!! (1) Wystrój fatalny, bród, pleśń na ścianach, smród. Sprzęt co chwile popsuty. Co... Kursantka Najlepsza szkółka jazdy przynajmniej w 3Mieście (1) Gorąco polecam właśnie szkołe jazdy "AWANS". Instruktor wpaja do głowy każdy... Grażyna Klawon POLECAM!!!! (1) Jeżeli chcesz zdać egzamin na prawo jazdy to warto rozpocząć naukę z Sorriso!... Karolina Dziecko lubi tam spędzać czas! (1) I to jest chyba najlepsza rekomendacja. 2,5 letni maluch świetnie się... mama