!!!!!!!!Nikomu nie polecam!!!!!!!! (1) problemy ze wszystkim (dosłowinie), z placem manewrowym i wogóle z manewrami... Zawiedziona mama - opinia (1) zaletą przedszkola jest bardzo profesjonalna opieka i ciepłe podejście do... mama dot. odziału Ujeścisko (1) dot. odziału Ujeścisko mama
oszukana - opinia (1) Jazdy po 45 minut, non stop tymi samymi trasami, zero placu. Jestem w trakcie... oszukana Bez komentarza... (1) Na kurs zapsisałem się na początku sierpnia. Za pasem mamy już grudzień, a ja... Rozczarowany kursant Egzamin zdałam za pierwszym razem :-O), ale smutno mi, bo „sunajowa przygoda” jest za mną. Dzięki Chłopaki (2) Kiedyś szłam z kolegą, który wytatuował sobie na ramieniu świnię. Było ciepło... "szatanek" wyższa szkola zaciemniania (1) Kólko (czyli recepcja ) jak do tej pory ani razu nie udzieliła mi zadnej... student super (1) dziwie się osobie która będąc na dniach otwartych ocenia poziom ALO jako... K. Gorąco polecam !!! (1) Z pewną dozą nieufności oddaliśmy tam synka, ponieważ dotychczasowe... Mama Dawida Zdałam:) (1) Egzamin zdałam wczoraj za drugim podejściem, DZIEKUJE BARDZO P. Adamowi S,... Beti Piotrek - opinia (1) WSZYSTKIM POLECAM TĄ SZKOŁE JAZDY JEST NAJLEPRZA UCZYŁEM SIE W INNEJ SZKOLE... Piotrek Ania - opinia (1) Nie wiem skąd biorą się te negatywne opinie ale nie sądze by pisali to... Ania zdałam za pierwszym razem:) (1) a jednak sie udaje, zdałam kategorie B za pierwszym razem. Moje początki za... asia za pierwszym!! ("B") (1) zdałam za pierwszym razem!! to wszystko dzięki jeździe ze wspaniałym... AnetaGuz Polecam :) (1) Ukończyłam tę szkołę w tym roku i szczerze mówiąc polecam ją tym, którzy... Niunia OGROMNE PODZIEKOWANIE DLA KRZYSIA ! (1) Przygotowanie, nauka i skuteczność na najwyższym poziomie. Serdeczne... Tomasz PROSBA DO INSTRUKTOROW!!!! (2) Zdalam egz za pierwszym podejsciem, ale mam lekki nie dosyt. A to dlatego ze... Kasia Warto studiować w WSFiR. (1) Stwierdzam iż studiowanie w WFiR, było dobrym wyborem. Obecnie jestem na 5... studentka Aga - opinia (1) Zdałam za pierwszym razem dzieki najlepszemu instruktorowi na świecie Darkowi... Aga Są gorsze (1) Ja chodzę do tej szkoły i jest lepiej, niż ogólna reputacja. Azdroj