ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM ;-) (1) "Kursantka z Łodzi po rocznym przebywaniu w Gdańsku i jazdch w ciągu dnia:... kierowca Bardzo dobry ośrodek. (1) Jeździłem z Panem Andrzejem P. Bardzo dobry i profesjonalny instruktor.... Tomek zdałammmm :D:D:D:D ('B') (1) Zdałam za pierwszym razem:D wszytko dzięki ABC i Panu Grzegorzowi! Pan... Magdalena Muzolf
Zdałam egzamin i jestem szcześliwa! (1) Chciała bym podziękować Panom Michałowi i Krzyśkowi za przygotowanie mnie do... Teresa P. -kierowca bombowca :) (1) Po tym jak jeździłam w tym Ośrodku wiem,że umiem jeżdzić. Dzięki nim zdanie w... Karolina As-to jest to!:) (1) Hej, co prawda zdałam egzamin za drugim podejściem ale uważam, że ośrodek... Ania Wojtek Anglia - opinia (1) Podziekowania dla p.Jacka i p.Darka za poswiecony czas.Mimo przeszkod jakie... Wojtek Anglia POLECAM " Szkołę Barbara" (1) Jeszcze jakis czas temu nie wierzyłam, że kiedykolwiek usiądę za kierownicą,... Klaudia S. exstra (1) bardzo fajna i wesoła szkółka, właśnie ukonczylam caly kurs i jestem bardzo... czarna Bardzo polecam Pana Michała Osypiuk!!! (1) Instruktor z powołania, o dużej cierpliowośi i zdolnościach pedagogicznych,... M.M. Za pierwszym podejściem :) (1) Polecam Śmiarowskich!W doskonały sposób przekazują wiedzę,zarówno na... Michał W. Podziękowanie (1) Chciałam serdecznie podziekować Panu Leszkowi, za efektywną naukę:) wczoraj... Kasia monika - opinia (1) Nie mam pojęcia skąd taka negatywna opinia na temat pana T. Jeżdże z nim już... monika SUPER INSTRUKTOR!! SUPER SZKOłA!! (1) Elka to naprawdę super szkoła!! Profesjonaliści w każdym calu, poczucie... Justysia MEGA!!!!!!!!!! (1) Po prostu mega bo: mega......profesjonalnie mega..... atmosfera w trakcie... kasia Dziekuję!! (1) Dziekuję za wspaniałe przygotowanie do egzaminu! Będę polecała znajomym! Kamila Super szkółka!!!!!!!!!!! (1) Super, super i jeszcze raz super!!! jak się uczyć jeździć to tylko w tym... Opinia młodej, niedoświadczonej rewelacja (1) kazdemu malemu polecam !!!!!!!!! ula super przedszkole (1) Naprawdę super przedszkole, dzieciaki nie chcą wychodzić, polecam wszystkim... beata fryzjerka Gorąco polecam:):):) (1) Lepszego przygotowania do egzaminu miec nie mogłam! Zdałam za pierwszym... Kaśka