Szukałam takiej szkoły (1) Jeśli chodzi o WSTiH to studiuję już od dwóch lat w trybie zaocznym. Jestem... Karolina NAJLEPSZY OSK!! (1) Chciałbym bardzo podziękować całemu OSK AS za przygotowanie mnie do egzaminu... Adrian Szkolenia AS-a pierwsza klasa! (1) Z pelna odpowiedzialnoscia polecam Ten osrodek szkolenia kierowcow. Dzieki... szmigi
pozwol sobie uwierzyc w siebie!! (1) Dzis mialam pierwszy i ostatni egzamin na prawo jazdy, tzn ZDAłAM!! Wielkie... Natalia M. Zdałam ;))))))))))) (1) Polecam Wszystkim Szkołę Jazdy Barbara!!Zdałam za pierwszym razem i jeszcze w... Ania M. Rewelacja (1) A ja nie zgadzam się z przedmówcą. Dla mnie ośrodek jest ok. Tok nauczania... była kursantka uwagi j/n (1) kurs robiłem chyba od maja do października... jazdy ciągneły się jak flaki z... ryzyk Super! (1) Super szkoła! Zdałam dziś egzamin na prawko za PIERWSZYM podejściem! Zero... Muparta Kurs Pomocy Przedmedycznej (1) PRZYBYŁEM, UCZESTNICZYŁEM, EGZAMIN ZALICZYŁEM. A teraz poważnie. Wspaniały... Tomasz Mróz Stronka (1) Tylko szkoda, że stronka nie jest odnawiana. Z niecierpliwością czekam na... blablak hmm (1) To mnie pan Krzysztof chyba bardzo nie lubił bo nie był ani cierpliwy ani... lolo Plus - opinia (1) Skończyłem tę szkołę w zeszłym roku. Dostałem się i na UW i na UG, więc nie... Plus ... (1) jest rewelacyjne bez dwóch zdań! guhji Szkola z klasa (1) Szkola na wysokim poziomie, jestesmy zadowoleni zarowno z poziomu jak i... makarowicz POLECAM ! Zdałem za pierwszym razem !!! (1) Nauka SUPER, a trasę jaką jechałem na egzaminie znałem bardzo dobrze dzięki... Arek Najlepszy ośrodek w Trójmieście!!! (1) Jazda z panem Marianem to czysta przyjemność. Jest on niezwykle skutecznym... Ania K.(c....u):) Szkoła (1) No powiem że spoko spoko :) 2-kalsa w tym roku i jedyny nauczyciel ktorego... natka kursantka - opinia (1) Wyjeździłam w tej szkole 50 godzin, pierwszy egzamin oblałam.Cóż, mój błąd i... kursantka Boże widzisz, a nie grzmisz... (1) Szkola... szczerze mowiac..gdybym miala wyberac jeszcze raz jakas szkole to... zoltad kudżo - opinia (1) bardzo zadbane gimnazjum i dobrzy nauczyciele kudżo