POLECAM ,,OLIWKĘ'' ZDAJĄCYM NA KAT.,,A'' (1) Witam wszystkich odwiedzających tą stronę i czytających opinie na temat... LAZY S3M. Moja opinia o ośroku ARTOM (1) zacznę może od WAD: >Pan L. - arogancki instruktor wyjeździłem z nim 8... bolek89 Gorąco polecam ! (1) Najprofesjonalniej jak to tylko możliwe! Właśnie zdałem:) Polecam każdemu. Piotr Łuczkowski
Nowy kierowca na polskich drogach :) (1) Kilka dni temu dołączyłam do społeczności kierowców, już po pierwszym... Dorocia = :-))) Szpan szpan szpan szpan (1) Zdałem za pierwszym razem. podziękowanie szczegulnie dla pani Moniki i pana... kubala Zdałem za drugim razem!!!! (1) Jeździłem ze wszystkimi instruktorami i wszyscy byli doskonali w swoim fachu,... ludek A mnie te dobre opinie nie dziwią;) (1) Kurs teoretyczny i praktyczny świetnie przygotowany. Sporo się nauczyłam, za... Ola B. Nowy wyjątkowy kurs (1) Polecam gorąco kurs który pozwoli się rozwijać i dokształcić... może... Just Me SZKOŁA GODNA POLECENIA (1) Świetna szkoła, mili i kompetentni nauczyciele, świetna atmosfera, nauka w... zbigniew11111 SZKOŁA WARTA POLECENIA! (1) Nie ma lepszego OŚRODKA od El GRANDE!Choć wykupiłam tu tylko dodatkowe godz.,... Ewelina Gim 3 GDA? (1) Skończyłam gimnazjum nr 3 w tym roku. Teraz jestem w I LO i jakoś sobie... Kasia z byłego bio-chemu Nr 1 w Trójmieście dla motocyklistów (1) Witam! Wstrzymywałem się z oceną, póki nie zdam egzaminu (kat. A). :)... Rafał Łoziński Pani J.Ch najlepszym nauczycielem jest ! (1) nie wiem co strzeliło do łba mojej przedmówczyni ... Pani Joanna jest jedną... Michalek POLECAM!!! (1) Witam,jeśli miałabym komukolwiek polecić ośrodek szkolenia kierowców,to bez... Wiesia :) (1) Wszystkim osobą, które chcą nauczyć się jeździć polecam szkołę Pana Marcina.... izabelag instruktorzy z pasja (1) w porównaniu z pierszym osrodkiem gdzie kiedys próbowalam zdobyc p.j. tu bylo... monika Świetna (1) I mimo że do tej szkoły chodze dopiero pare miesięcy jest naprawde... Ana Malwa - opinia (1) Ludzie,IDZCIE do EFEKTU.Na prawde jest super,wczoraj zdalam prawko,jestem... Malwa Kasia - opinia (1) Ja dopiero skończyłam wykłady i od tego tygodnia zaczęłam praktyke:) Narazie... Kasia dla mnie idealna (1) chcesz się uczyć - uczysz się, i się nauczysz, masz warunki. nie chcesz- nie... Pat