Czas trwania zajec (1) Tragedia po prostu niespotykana na zadnej innej uczelni wyzszej tu zajecia... Student Polecam :) (1) Mi się wydaje, że niektórzy mają problem z własna osobą i nawiązywaniem... Dżungla :P Najlepszy OŚRODEK... serdecznie polecam!!! (1) ***PAN Marianek MISTRZEM ŚWIATA Zrobił z nas kierowców fiata. Jazdy były... Kasia:)
Gosia Z-K - opinia (1) Hej, co prawda zdalam egzamin za trzecim podejsciem, ale uwazam ze OSK... Gosia Z-K Estera jesteś super.dzięki (1) Polecam wszystkim którzy chcą nauczyc się jeżdzic i zdac egzamin za pierwszym... Kasia J. SUPER!! (1) ja polecam !! dzieki panu Michalowi, zdalem , ale nie tylko to~! bo rownierz... kursant Świetne (1) Gorąco polecam ten ośrodek! Teorie miałem na przymorzu, świetni wykładowcy i... Sebastian Polecam! (1) Niedawno skończyłam tą szkołe i bardzo ją polecam. Nauczyciele są fajni jak... Uczennica2142 profesjonalne kursy (1) jako jedyna szkoła, BCJ ma w swojej ofercie kurs angielskiego dla spedytorów... q Za pierwszym razem (1) Zdałem B za pierwszym razem. Dzięki ABC:) Super poprowadzona teoria i świetni... Jacek Zdrojewski Udało się! (1) Niesamowita atmosfera,mili ludzie,ogromne możliwości! Z całą pewnością mogę... Ania Z. ;) jestem zadowolona (1) Osobiście jestem zadowolona. Mnie brak szatni wcale nie... Nati Polecam wszystkim:) (1) Szukasz szkoły tanca?? To sie nie zastanawiaj, napewno nauczysz sie poruszac... Ja:) Niemożliwe stało się możliwe!!!!!!!!!! (1) Dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym razem!! Wszystko zawdzięczam mojemu... SYLWIA KOZŁOWSKA TO BYŁA WIELKA POMYŁKA!!!!!!!!!!!!! (1) Zapisałam sie na kurs w tym ośrodku bo jak zapewniał mnie sam kierownik miał... KURSANT ekonometria (1) pomoge w ekonometrii, solidnie 503 67 36 00 kondzio carusek the best (1) Witam, potwierdzam opinie oni sa THE BEST, zarówno kurs jak i ekipa.... szczęściara studia :) czy są takie kierunki? (2) chcialabym się dowiedzieć czy w Trójmieście jest gdzies wydział dzienny... yoaska ZA PIERWSZYM RAZEM (1) Miałem przyjemność szlifować swoje umiejętności pod czujnym okiem KRYSTIANA.... Jacek O. polecam (1) szkoła godna polecenia. solidni nauczyciele. ceny przestępne MW