Mariusz - opinia (1) Ośrodek profesjonalny kadra instruktorów na wysokim poziomie i do wyboru.... Mariusz SP-15 (1) Kiedys chodzilo do tej szkoly moje starsze dziecko i naprawde bylo bez... Rodzic KTO CHCE SIĘ NAUCZYC TO WYNIESIE WIELE (1) Jestem studentką WSTiH i wiem, że jesli sie tylko chce to mozna sie tu wiele... wisienka
dla mnie rewela;) (1) Zrobiłem ten kurs szybko,sprawnie i zdałem za pierwszym razem.Jeździłem... Big I to ma być szkoła katolicka ?! (1) Beznadziejna opieka pedagogiczna! Primo- niedopilnowane dzieci same wychodzą... zawiedziona mama Ale fajnie (1) Chciałem powiedzieć że kiedy przeczytałem w ogłoszeniu że jest chillout... Mucha Super!!! kat.C (1) Naprawde polecam kurs na kat.C . jazdy zaczynają się i kończą na ulicy... Sebastian Mach Polecam każdemu! (1) Moje dziecko chodzi do "Słonecznej Krainy" już trzeci rok i jest to najlepsze... zadowolony tatuś Sławek angielski korepetycje (1) Chciałbym w miare szybko nauczyć się angielskiego. Pare lat wstecz sie... salu JEŚLI PRAWO JAZDY TO TYLKO W OSK RONDO!!!! (1) Dzisiaj zdałam za pierwszym podejściem (jeszcze nie mogę w to uwierzyc)... Ania G.-świieżo upieczony kierow Moja Opinia (1) Wszystkim gorąco polecam Ośrodek szkolenia EFEKT . Rewelacyjnie przygotowana... Agnieszka Berenthal Pan Kożuszek (1) Filozofia jeszce lepsza niż wok ;) Uczennice :P zdałam za pierwszym razem:) (1) Chciałam serdecznie podziękować Wspaniałemu Panu Januszowi za cierpliwość i... Kasia Monika - opinia (1) To znakomite miejsce, w którym dzieci aktywnie spędzają czas.Profesjonalna... Monika Super szkoła. (1) Rewelacyjna szkoła! Polecam to gimnazjum. Jest czyste, wspaniali... Uczeń POLECAM! (1) Szkoliłam się w Akademii przed egzaminem, jestem bardzo zadowolona,... Olga Super! (1) Wykupiłam w tej szkole dodatkowe jazdy po koljnych nie zdanych egzaminach.... Hania # (1) Szkoła świetna. Pierwszy miesiąc myślałam że umrę. Poziom rzeczywiście bardzo... ósemeczka. fajna szkolka (1) bardzo przyjemna nowa szkolka z nowymi samochodami co jest duzym ulatwieniem... ws Chłopaki dziękuję!!! (2) Po trzecim nieudanym podejściu trafiłam w szpony chłopaków z Sunaja (Krzysiek... Ewa z Cie-owa