jest fajnie (1) Jestem na drugim roku rachunkowości. Jedno mogę powiedzieć: pozim w tej... pysio Szkoiła nie posiada uprawnień szkoły publicznej! (1) Właśnie skończyłam roczny kurs, za który w sumie zapłaciłam około 5000... była uczennica POLECAM! ZDANE ZA PIERWSZYM RAZEM :) (1) Wszystkim niezdecydowanym polecam szkołę jazdy "Barbara".Bardzo miła... Szymon
kochana szkoło! (1) zawdzieczamy ci naprawde wiele. pokazałaś nam jak trzeba sie zachowywać kiedy... kompletnie nie teskniąca absolwe Marek R. - the best!! (1) W Poldku zrobiłem ciężarówkę i ciężarówke z przyczepą. egzaminy zdałem za... Radosław B. S U P E R (1) Ukończyłam w tym roku tę szkołe i POLECAM poziom nauczania bardzo wysoki w LO... Bonmanka Ośrodek Rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolna, profesjonali instruktorzy, dbaja o kursantów,... Kursantka Najlepsza szkola w Gdyni (1) Wysoki poziom nauczania,spokojni i cierpliwi instruktorzy,miła... Iwona Strusińska tak trzymac (1) super opieka dobre przygotowanie zapewnione bezpieczenstwo zajecia dodatkowe... rodzic Uczeń_tego_gimnazjum - opinia (1) Świetna szkoła Uczeń_tego_gimnazjum Polecam (1) Zdałam za pierwszym razem. Instruktor był miły, spokojnie wszystko... Agata WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!! (1) Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia całej kadrze firmy Poldek... zadowolona kursantka POLDEK – Sympatyczni, Opanowani, Nienaganni, Dobrzy Organizatorzy (1) Takimi cechami charakteryzują się pracownicy oraz instruktorzy z osk POLDEK w... Adrianna J. POLECAM;)) (1) Bardzo DOBRA i PROFESJONALNA szkoła jazdy!!Mimo,że wyjeździłam tylko... Karolina juz po szkole... (1) Ja mogę z perspektywy kilku miesiecy od ukończenia szkoły powiedzieć, że... a. Gorąco polecam OSK Rondo (1) Pełne profesjonalizmu podejście do szkolenia... nie zabrakło również... Magda S BARDZO POLECAM (1) POLECAM POLECAM POLECAM i jeszcze raz POLECAM :) EFEKT to strzał w... pabloo Teraz już kat.C. (1) Polecam! Profesjonalne podejście do przygotowania kursanta do... MIRO Zadowolony...:-) (1) Witam serdecznie. Z czystym sumieniem moge zaproponowac wszystkim ten... M. CH. :) (1) chcciałam powiedzieć ze polecam Chestera do nauki prawa jazdy:)instruktorzy... Patrycja