Z czystym sumieniem mogę polecić :-) (1) Jestem bardzo zadowolona. Część teoretyczna przeprowadzona niemal... magda Dawno temu... :) (1) Mialem okazje jezdzic z Panem Michalem juz dosc dawno temu, aczkolwiek dlugo... Adam W. Uczeń (1) Szkoła jest genialna!!! Nie dość ze jest b.wysoki poziom nauczania to... Uczeń:)
POLECAM (1) Gorąco polecam naukę w OSK"EFEKT" na Ujeścisku. Instruktor pan Roman... Ewa H. Anita - opinia (1) Bardzo dziękuję panu Markowi, który nauczył mnie spokoju i pokory za... Anita bardzo polecam :) (1) zdalem za drugim razem :) za pierwszym razem nie mialem po prostu szczescia... Sebastian W Serdeczne podziekowania:) (1) Dzień Dobry, chciałbym podziekować całej kadrze , a szczególnie Panu... Darek G. SUUUPEER :) (1) Jesli chcecie naprawde fajnych wspomnien, wysokiego poziomu nauczania i... xxxxxxx Z pozdrowieniami dla Marka (1) Taniec to nie tylko rytmiczne ruchy ciała. To filozofia, rozmowa,... Beata Szkoła godna polecenia (1) Bardzo dobra podstawówka! Nauczyciele dobrzy, obiekt w porządku. Jest... pan Jan do a. (1) Nauczyciele tez są ludźmi. I jak możesz to wypowiadaj się w swoim imieniu, a... Ala super (1) w tym przedszkolu dzieci nie płaczą, nie nudzą się, i zawsze chcą wracać do... Pablo IELTS (1) szukam chetne osoby do wspolnego zalozenia grupy w jednej z gdanskich szkol... aggaa Polecam !!! Bardzo Dobra szkoła jazdy. (1) Według mnie szkoła ta prezentuje sie bardzo dobrze. Szkolenia na dobrym... TomO NAJLEPSI!!! (1) rewelacyjni instruktorzy, w szczególności Jurek, z którym miałam przyjemność... ducky SUPER!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam wszystkim ponieważ zdałam za pierwszym razem i każdy też tam moze... Aguś Marcin:) (1) Zajecia teoretyczne na wysokim poziomie.Jazdy z Marcinem to byla sama... Agnieszka H. Ucieczka od woja i nic więcej (1) jestem na kierunku technik informatyk, specjalnośc grafika komputerowa,... MARCO Poldek The Best!!! (1) ukonczylam kurs :) jestem baqrdzo zadowolona...wyklady z panem Markiem sa... zadowolona kursantka CREDO (1) dobrze gdy zdaje sie za pierwszym razem, ja niestety nie mialem tyle... Paweł