POLECAM!! (1) Zdałam egzamin za pierwszym razem, bez problemu... Teorie jak i praktykę..... kassia Jestem zadowolona! (1) Zmieniłam szkołe z MAXELa na Sorriso i jestem bardzo zadowolona. Moim... Dorota SUPER!!! (1) Szkoła godna polecenia! Swietni instruktorzy, wszystko cierpliwie i z humorem... Kasia
LICEUM PLASTYCZNE GDYNIA (1) czy słyszeliscie cos o Liceum Plastycznym w Gdyni? Jak wygląda tam nauka,jacy... india Zachęcam do skorzystania z usług Andrzeja Przytuły. (1) Rewelacyjne osoby prowadzące kurs, przedstawiają wiedzę w łatwy do... Emilia Zdane!!! za 1 razem! (1) Zaliczyem państwowy za 1 razem:) Dzięki dla Adama Merty za to że mnie nauczył... Wodzu Polecam gorąco!!!!!! (1) Miła atmosfera, fachowo prowodzone wykłady, jazdy w towarzystwie... Daria Naprawde rewelacja POLECAM (1) Jak jezdzilem z Piotrem Z. naprawde swietny instruktor. Najpierw teoria potem... Qba W. Po trzydziestu dziewięciu latach (1) Minęło prawie czterdzieści lat. Były inne szkoły, inne uczelnie,ale zadnej... Jacek Gorąco polecam ten ośrodek (1) Korzystałam tylko z dodatkowych lekcji praktycznych, a szkoda bo warto w tym... Baśka BARDZO POLECAM !!! (2) Zdałem za pierwszym razem - to chyba mówi samo za siebie. Naprawdę szczerze... Drami II klasa (1) Patrzac wstecz po I semestrze II klasy mozna powiedziec ze poziom nauczania... to ja mogło być lepiej (1) jak odwoziłem kierowniczkę to na tylnej kanapie leżała moja kurtka a na niej... kursant zdałam za pierwszym razem:) (1) 26.11.2007r. o godzinie 11 odbył sie egzamin praktyczny który zdałam dzięki... wera grzesiek - opinia (1) osodek prowadzony naprawde profesjonalnie,wszystko dobrze zorganizowane i... grzesiek PODZIĘKOWANIA :-)) (1) Egzamin praktyczny na prawo jazdy to stres nie do pozazdroszczenia... tym... Monika Frekwencja nie zaniżona :) (1) Dzięki cierpliwości i umiejętnościom pana Andrzeja, który świetnie... Justyna czy jest ciężko?? (1) witam chciałam zapytać czy cieżkie są zaliczenia i czy dam rade na studiach... 1111 POLECAM !!!! :) (1) Zdałam za drugim razem! Wielkie podziękowania dla JANKARA, a w szczególności... Karolina G. Wszytko mi się podoba oprócz pań w dziekanacie (1) Wykładowcy, poziom nauczania, warunki i wygląd uczelni jest super! Jedyną... życzliwa uczelni