moim zdaniem (2) Poziom nauczania jest wysoki, można nawet powiedzieć, że bardzo, dzięki... M SUPER!!! (1) Polecam wszystkim, którzy nie znają języka, a na prawdę chcą się go nauczyć.... Ziut Polecam!!! (1) Mój maluszek chodzi do tego przedszkola i jest bardzo szczęśliwy, ja również... mama malucha
JOANNA (1) Pani Joasia to super kobieta.Jestem jej wdzieczny za wszystkie godziny,ktore... bartek kasia - opinia (1) polecam! kasia OSK ALDA (2) Kurs prowadzony przystępnie i zrozumiale.Jazdy bez nerwów z bardzo dobrym... Beata POLECAM!!! (1) Szkoła godna polecenia, zdałam za 1 razem bez żadnego stresu, szczególne... Ewelina Podziękowania (1) Prawo jazdy zdałam już jakiś czas temu, oczywiście nie za 1 razem tylko za... Ewelina Najlepsza szkoła do jakiej chodziłam! (1) BC Studium to rewelacyjna szkoła językowa, fantastyczni lektorzy, świetnie... Pat Dziękuje bardzo:) (1) Serdeczne podziekowania dla Pana Krzysztofa za pomoc, wiele fachowych rad i... Magda kursantka - opinia (1) Jeśli chodzi o całokształt, to nie mam zastrzeżeń. Wykłady prowadzone przez... kursantka Hanka - opinia (1) Miałam zajęcia z M. i naprawdę nie jestem zadowolona!!! Spoźnial się (zawsze... Hanka ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Zdałam bez najmniejszych problemow teorie i praktyke za pierwszym razem.... Kasia Adam- jesteś WIELKI :) (1) Właśnie wróciłam z mojego pierwszego i ostatniego egzaminu na kat. B :)... Kamila Zdałam:D:D (1) Jestem zadowolona ze tam poszlam.Na godzinach teoretycznych wszystko jasno i... Ewelina OK:) (1) Szkoła godna zaufania i godna polecenia. Podziwiam p.Marka za cierpliwość:) hania_m Decyzja której nie żałuje (1) Polecam naukę w SSW jak najbardziej .Obecnie kończę 5 semestr w systemie... studentka 5Z Polecam wszystkim (2) Bardzo fajna szkoła, dobrze umiejscowiona w centrum, miła atmosfera, dobry... Tomek 1 podejście i zdany egzamin ! (1) Polecam kazdemu te szkole. Dziekuje p.Januszowi, bo to dzieki niemu zdałam... Karolina F ABSOLWENTKA - opinia (1) Chyba nie mowicie o tej samej szkole! Rzucaliscie pewnymi nazwiskami ale... ABSOLWENTKA