Najlepsi:)) (2) jeśli Ja zdałam za pierwszym razem to kazdy zda:P pan Radek coś o tym wie:P... Martuś alexa12 - opinia (1) Mój syn uczęszcza do Bajlandi i jest zachwycony. Gdy przychodzę po syna po... alexa12 Pzdr (1) Egzamin zdany za 2gą próbą:> Wielkie podziękowania dla Darka, Władka i Remka... Suchyy
zdany egzamin na C za pierwszym podejsciem (1) zdałem egzamin za pierwszym razem i z czystym sumieniem polecam te szkołe.... Janusz Świetne wychowawczynie (1) wychowawczynie z powołania,nie ma krzyku ani płaczów z rana. Panie,cierpliwie... Alina jestem za! (1) Drugi syn juz tam uczęśżcza. Wspaniałe i kochane ciocie zajmują się... Alina Mistrzostwo świata!!!! (1) Po nieudolnych próbach zdania egzaminu wykupiłem w JANKARZE pare godzin i... Tomasz POLECAM W 100% (1) DŁUGO NIE MOGŁAM ZDECYDOWAC SIE JAKI OSRODEK WYBRAC. ZDAŁAM SIE NA OPINIE... IWONA Joanna - opinia (2) Chciałabym podziękować kierownictwu ośrodka za pomoc,miłą atmosferę oraz... Joanna POLECAM:) (1) Bardzo polecam wszystkim tą szkółkę. Jest na prawdę super:) Tutaj naprawdę... PaTi Polecam (1) Wysoko wykwalifikowani instruktorzy.Polecam bardzo mocno!!!!!!!!!! Kamilcia zdałam za pierwszym razem:) :) :) (1) Wiele zawdzięczam mojemu cierpliwemu instruktorowi - Panu Andrzejowi... Agnieszka Kotewicz krysia - opinia (1) Witam zdalam prawojazdy za drugim razem bardzo sie ciesze i goraco polecam... krysia zdałam za pierwszym razem (1) super mam te nerwy już z głowy.Jest to zasługa w dużej mierze mojego... ola Wybierz Autostrade:] (1) Grande Punto pk. 40 tys Kurs prawa jazdy ok. 1400zl Dobry instruktor taki... Natalia Chorążewicz Serdecznie polecam (1) z czystym sercem moge polecic szkole jazdy Autogryf. Instruktor byl wspanialy... Monika Ocena szkolenia (1) Szkolenie zostalo przeprowadzone dla 6 osob. Wszyscy uczestnicy byli bardzo... Andrzej = ]] (1) ehh . . . w 47 bYło z****iście . Spędziłam tam calutkie 6 lat i naprawdę nie... chillin Bardzo bardzo kiepsko (1) Brud w szatni i na sali , nauczyciel powinien zająć się wykładami nt. tańca a... ZEN dodatkowe jazdy na kat C (1) w tej szkole wykupiłem w sumie 4 godz dodatkowe i mogę powiedziec że... Robert