dzieki PIOTR (1) ZDALAM ZA 1 RAZEM SUPER INSTRUKTOR SWIETNIE UCZY, TŁUMACZY CIESZE SIE ZE... IWONA Egzamin za pierwszym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szkoła rewELKA! (1) Zdalem za pierwszym dzieki wielkie wszystkim w elce znakomita atmosfera... Arek Było super:) (1) Jestem absolwentką tej szkoły i mimo, że trafiłam do niej przez przypadek to... Monika
Moja opinia (1) Cześć wszystkim. Skończyłem WSTIH ponad miesiąc temu. Bardzo dobrze oceniam... S I Małgorzata Buraczewska - opinia (2) Ja jestem bardzo zadowolona z jazd z Panem Arturem.Zawsze łatwo było dogadać... Małgorzata Buraczewska zdałem za pierwszym razem (1) uczył mnie jeżdzic Krzysiek nawet nieżle się nauczyłem bo zdałem za pierwszym... JUREK ? (1) bardzo proszę o kontakt osoby lub ich rodziców ,którzy mają dzieci w tej... Lu szkoła marzeń (1) Dzięki "sorriso" zdałam za pierwszym razem:] Instruktorzy mają dużo... Aga Dziękuję :-) (1) Chciałabym bardzo podziękować instruktorom : panu Leszkowi , panu Darkowi Ch.... Darka sssssddd (1) d ss Polecam EXPRESS (1) Trafilam na najlepszego instruktora jakiego moze sobie wymarzyc przyszly... CZARNA Zdałam za pierwszym razem - dzięki Mikołaj! :) (1) Bardzo dobra szkoła, profesjonalizm w każdym calu :) fachowa obsługa... Monika N. zdałam!!!!! (1) Wzielam dodatkowe godziny w sorriso u instruktora o imieniu Marek bardzo... Ola Agnieszka - opinia (1) W 100% nie jestem zadowolona ze szkoły. Nie polecam jej osobą, które są... Agnieszka NIE POLECAM! (2) Ze swojej ostatniej lekcji jestem nie zadowolona, a wręcz zawiedziona. Remek... kursantka POLECAM! (1) Bardzo dobra atmosfera nauczania, wysoki poziom wiedzy prowadzącego i... Adrian Asia!! (1) Cierpliwość, zaangażowanie i ten żarcik:) Dzieki Asi juz niebawem odbieram... Magda dziękuje,dziękuje,dziękuje :) (1) Bardzo serdecznie dziękuje Pani Anettcie oraz Panu Darkowi za pomoc w nauce... Hania K. Rewelacjaaa! (1) Swietni instruktorzy, cierpliwi, punktualni. Nauka jazdy odbywa sie w... Karol m. - opinia (1) faktycznie za taką kasę mogliby zapewnić dzieciom lepsze warunki.... Klimat... m.