Nareszcie udało się zdać !!! (1) W poniedziałek zdałem egzamin na prawko kategoria B wprawdzie trochę mi to... Pavel Ania W - opinia (1) Ośrodek rewelacyjny goraco polecam. Chciałabym podziękować p. Januszowi za... Ania W Dziękuję Panu Leszkowi!!!! (1) Polecam wszystkim szczerze ten Ośrodek!! Bardzo dobre przygotowanie... Iza
zależy od grupy i opiekuna (1) Wszystko było dobrze w Krasnoludkach - świetne, sympatyczne i zaangażowane... Marek Bardzo dobre przedszkole (1) Córka zaaklimatyzowała się bardzo szybko,głównie dzięki wspaniałym i... Aleksandra szkoła na wysokim poziomie (1) Własnie skończyłam VI semestr-za dwa tygodnie obrona.Hura! Jednak czegoś... zadowolona OŚRODEK GODNY POLECENIA (1) Sam fakt zdania egzaminu za drugim razem mówi sam za siebie!!!Mogło być za... Aleksandra my tu gadu gadu a pp Taba ? (1) jestem absolwentką XIX LO, aktualnie studiuję na UMK w Toruniu, a to dzięki... Ai pawel l - opinia (1) więc tak. instruktorzy wszyscy są bardzo mili dobrze tłumaczą i nauczą jazdy... pawel l Nastawienie najwazniejsze! (1) Teoria? jestem zadowolona, Jazda? rewelacja. Zaczne od Marcina - super... Kasia S. : )))) Polecam (1) Polecam Caruska. Kierowałam sie tymi opiniami przy wyborze instruktora i... Agniesia B. wszystko na maxa (1) po niezdanym egzaminie u konkurencji (tragedia) miesiac czasu na... Krzysiek świetny instruktor - polecam (2) poznałem 4 instruktorów, Artur był najlepszy. prawdziwy entuzjasta tego co... jurek Polecam "nowego" Pana Leszka :) (1) Byłam chyba pierwszą kursantką u tego Pana w tym Ośrodku, chociaż wiem, że... Agata ;/ (1) Uważam ,że to gimnazjum jest beznadziejne... Agnieszka Uwaga, będzie długo.. ;) (1) Sama w to nie wierzę, ale udało się i zdałam za pierwszym razem (kat. B).... Klaudia Z. Kolonie Polski (1) Temat wyśmiewany w czasach PRL, ale jednak bardzo ciekawy:... Ponury Szczerze wszystkim polecam:))) (1) Wczoraj zdałam i mam prawko!!!! Nie powiem, było trudno, gubiły mnie nerwy,... Ola Koprowska najwspanialsza! (1) trzy lata jakie spędziłam w tej szkole byly naprawdę cudowne. trzy lata... m.o. Marta - opinia (1) Dzisiaj egzamin zdałam za pierwszym razem i goraco polecam OSK OBELIX.... Marta