POLECAM :) (1) Podejscie do ucznia/klienta bardzo dobre, wykladowca super, instruktor z... Olcia STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ!!!!!!!!!!!!!!!! (1) NAUKA W OSK AUTOGRYF W ŻUKOWIE TO TRAFNY WYBÓR. DLA MNIE BYŁO TO DUŻE... J.W. PODZIĘKOWANIA (1) Zdałem prawko:) Jestem zadowolony z wysokiego poziomu nauczania jaki... M.Jankowski
nie polecam (1) Poziom nauczania jest na przyzwoitym poziomie, nie jest tak łatwo zaliczyć... bezpodpisu Serdeczne Podziekowania Dla Pani Instruktor Agnieszki :-) (1) Zdałem za pierwszym razem egzamin teoretyczny jak i praktyczny . Zawdzieczam... Kamil (Coolio) :( - opinia (2) seminarium w tygodniu, kto to wymyslil. Studia zaoczne z definicji sa... :( Zadowolony (1) W Osrodku ABC nie bylem na poczatku pewny czy uda mi sie dobrze przygotowac... Michal Kwasek Bardzo dobra szkola (1) Naprawde bardzo dobra szkola. Moze nie najtansza, ale i tak warto.... Maciek ZDAłAM ZA PIERWSZYM RAZEM (1) Dzisiaj zdałam za pierwszym jest to zasługa dwóch bardzo dobrych instruktorów... A.przybylska Szkoda,ze to koniec :( (1) Od 2 dni jestem kierowca z kat C. Co prawda za drugim razem, ale to wina pory... Marcin -UK bardzo fajna szkoła (1) polecam wam WSB. Jest to moja druga uczelnia - pierwszą była UG, którą w... ryszard11 Zdałam za pierwszym razem !!! :) (1) Jurku...Danielu..wielkie podziękowania dla Was. Nigdy nie sądziłam że zdam za... Kama driver :))) ABC najlepsza szkola jazdy w Trojmiescie ! ! ! (1) Nareszcie mam upragnione prawo jazdy a to dzięki ABC muszę dodać że wcześniej... Gosia E. do 1111 (1) Hej! Ja jestem na dziennikarstwie, ale mam znajomych na pedagogice i z tego... emi Sorriso= uśmiech:) (1) Jak najbardziej polecam. Centrum Gdańska- zajęcia, trasy podobne do tras... puma suupeer:-) (1) nie wierzyłam w to że można zdać za pierwszym razem-a jednak;-))))ha ,do tej... justyna Karolina - opinia (2) Jeżdziłam z p.Arturem w innym ośrodku szkoleniowym jest fantastycznym... Karolina Polecam (1) Przedszkole bardzo mi podpasowalo. Mila fachowa opieka,kadra posiadajaca... Mama super (1) Prowadzaca rewelacyjna, stale sie rozwija!! Bardzo mily nastroj na zajeciach. yasmine Ocena (1) Moja ocena ośrodka myślę że nie będzie się wiele różnić od innych. Osobiście... Alicja