Sprostowanie poprzedniej wypowiedzi. (2) Źle się wyraziłam. Nie jestem do końca zadowolona z instruktora p.Marka... Agnieszka Podziękowania dla p. Tomasza Jerenkiewicza (1) dzieki dodatkowym 4 godzinom jazd zdalem dzis bezproblemowo kat "B". Brokulis GWSA co możecie powiedzieć o tej uczelni? (1) Co możecie powiedzieć na ten temat tej uczelni? interesuje mnie socjologia Misia_2
Podziękowanie (1) Moja córka chodziła do przeszkola do grupy Muszelki prowadzonej przez P.... Mama Ani Tomek:-) (1) Serdecznie dziękuję Tomkowi!Dzięki niemu zdałam prawko. W 5 godzin nauczyłam... Agnieszka wierszyk (1) Z Panem Jackiem jazda nie straszna, zawsze zatrzyma pojazd gdy sytuacja... AniaK Natalia M. - opinia (1) Zdałam egzamin za PIERWSZYM RAZEM... to samo mówi za siebie. Dziękuje Panie... Natalia M. Do ucznia pode mną: (1) Skoro mówią że jest dobrą szkołą to jest! Sama się przekonałam ponieważ się... Uczeń Bartek J - opinia (1) Chciałem podziękować panu Darkowi za cały wkład w moją naukę. Pokazał mi od... Bartek J :) (1) Obecnie chodzimy do klasy 3 . Według mnie poziom nauczania nie odbiega od... Anka hmm.. (1) Wprawdzie kurs w Carusku robiłam 2 lata temu, to jednak nie sądzę, żeby przez... K.P. JAK SORRISO TO TYLKO INSTRUKTOR MAREK!!!!!! (1) mily, spokojny, mlody instruktor nawet z blondynki zrobi kierowce!!!! Lekcje... Kasia Polecam tą szkołę jazdy! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę. Uczęszczałem na wykłady Pana... Jacek S Opinia uczennicy (1) Chciałabym wyjaśnić wszystkie mity o tej szkole. Poziom jest niby niski, ale... pierwszoklasistka Polecam, polecam!!! (1) Byłam na Kursie Komputerowym, po czy zapisałam się też na Kurs Księgowy... Kasia Jankar bardzo dobrą szkołą jazdy (1) moja opinia o nauczaniu w szkole Jankar Szkoła godna polecenia wszystkim... janka Chawle Sobie Jankar! (1) Bardzo mili instruktorzy rewelacyjny kontakt z instruktorem ... Bardzo latwy... Patryk M. Szczerze polecam! (1) Genialny pomysl na zajęcia dla mam z dziećmi - jestem zachwycona, córcia... Anna prawo jazdy (1) W tej szkole jest wszystko tak jak powinno... Prawko zdane Dziekuję Remek... P.Zaklikocki ... (1) Ostatnio doszedł monitoring, chociaż bez niego i tak czuje sie bezpiecznie.... anonimowy