Jak prawo jazdy to tylko w OSK ALEX (2) Przesympatyczna atmosfera kursu i wyrozumiały , spokojny wykładowca. Pani... Iza Podziekowania dla PANI HANI :) (1) Naprawde wielki podziekowania dla Hani ktora mnie uczyla jezdzic :) To... DAWID K. Zdałem A+B za pierwszym razem (1) dzięki moim instruktorom: Panu Grzegorzowi i Panu Andrzejowi. Dobry sprzęt w... Filip
uczen - opinia (1) Aby mieć dobre oceny w tej szkole, napewno trzeba dużo pracować, wstawiane 0... uczen obserwator - opinia (1) Czytając opinie jak poniższa, jestem załamany i tracę wiarę w ludzi. Jak... obserwator Adam Jurkiewicz - opinia (1) Bardzo dobra szkoła!!!! Adam Jurkiewicz Coś tu nie gra ? (1) Ciekawe jakim cudem w takim razie ludzie zdają tu egzaminy.Gdyby nie jeździli... obserwator popieram Hankę podemną :) (1) w Carusku tak już jest, że jeździsz po wrzeszczu i przymorzu, a przecież już... goya kategoria c (1) Gdzie indziej ukończyłem kurs natomiast w Elka dokupiłem godziny, około 5 i... rafal SUPEEEEEERRRRR!!!!!!!! ZADAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!!!! (1) Profesjonalna obsługa. Atmosfera bardzo przyjazna, każdy kursant traktowany... Iza Egzamin na kat. " C " zdany za pierwszym podejściem. (1) Witam, właśnie wróciłem z egzaminu, który udało mi się zdać za pierwszym... Łukasz Z. Zdałam za pierwszym razem (1) Super ośrodek!!!! Pan Andrzej Rejniak nauczył mnie jazdy samochodem bez... zadowolona POLECAM :D (1) Zdałem, więc nic złego nie mogę powiedzieć o tej szkole. Instruktorzy bardzo... Paweł Ula - opinia (1) Szczerze polecam! Bardzo dobra szkoła. Nauczysz się nie tylko jazdy ale i... Ula Polecam! (2) Polecam! Pyr MIKOŁAJ - rewelacyjny instruktor! (1) Polecam Elka school w Gdańsku każdemu kto chce zdać egzamin na prawo jazdy.... Przemek Wolnik Ruda - opinia (1) Wszystko potwierdzam. Zdałam za drugim razem po kilku jazdach z Arturem.... Ruda Polecam (1) Małe grupy, ciekawy program edukacyjny, indywidualane podejście. Krzysiek POLECAM (2) Zdałam za 2 razem bo pierwszym razem pojechałam z nerwów jak pierdoła . ARTUR... AGNIESZKA W skali od 1-5 daję 6:)) (1) Ja już powoli kończe swoją naukę w tym ośroku, zostało mi parę godzin i mogę... Kasia