Super Ogolniak i Jakie Mile Wspomnienia.. :) (1) Jestem Absolwesntem XII Liceum.. Wspomnienia mam bardzo mile a i w glownie... Koszykarz Express – jak najbardziej tak!!! (1) Kurs na prawko w tym ośrodku robiłam ponad rok temu, co zajęło mi w sumie 3... Była kursantka ... Polecam wszystkim znajomym i nie tylko. (1) Zanim wybrałam ABC odwiedziłam kilka innych ośrodków.Żaden nie przypadł mi do... Ania F.
polecam (1) Super szkoła. Atmosfera na wykładach dzięki panu Florianowi idealna. Jako... Tomek PZM na 10-lutego to jakaś kompletna porażka! (1) Nikomu nie polecam tej szkoły! Zdałem prawko dopiero gdy zmieniłem ośrodek i... niezadowolony Doczekałam się (1) Na wstępie,chciałabym podziękować kierownictwu ośrodka za cała pomoc... Katarzyna Zblewska Nauka gry na keyboardzie (1) Witam uczę grać na keyboardzie, fortepianie, pianinie i flecie poprzecznym doremifasol Sylwia :) (1) Wbrew pozorom największe podziękowania należą się Sylwii (Żabi Kruk). Mało... :) Mariola - opinia (1) Pan Marcin jest rewelacyjnym instruktorem żałuję, że zgłosiłam się do niego... Mariola Polecam !!!!!!!!! (1) Zdałam za pierwszym razem-to o czymś świadczy Wykłady pierwsza klasa!!!... M. B. Szkoła godna polecenia (1) Miałam przyjemnosc uczenia sie w Credo i polecam.Szkoła wykazuje wysoki... elajza81 !!! (1) Bardzo dziekuje p.Darkowi- instruktor niesamowicie spokojny, a przede... małgorzaTTa Agata K - opinia (1) Kurs robiłam na oruni i jeździłam z Panem Dariuszem L. i jestem bardzo... Agata K Podziękowania dla p.Moniki (1) Cieszę się,że na Żabim Kruku jeździ p.Monika. Miałem przyjemność jeździć z... zadowolony (już) kierowca V. - opinia (1) miło, przyjemnie, a także rewelacyjny sposób nauczania :) polecam V. Maciek - opinia (2) Uczyłem się w Rondzie - prawko zdane! :D Polecam naprawde Maciek że zdałam? (2) yyyy bo właśnie zdałam za pierwszym razem i sama nie mogę w to uwierzyć, ale... Hajdi :) (1) 3 dni temu, 14 stycznia, zdałam za pierwszym razem egzamin na prawo jazdy :).... Dominika Podziekowanie dla pani instruktror Agnieszki =) (1) Na początku pochwalę się że zdałem egzamin za pierwszym razem dzięki swojej... B.M. Polecam tą szkołę jazdy! (1) W szkole ARTOM teoria jest na wysokim poziomie! Testy zdałam bezbłędnie!... Dora