cukiereczek - opinia (1) szkołe wspominam rewelacyjnie!! świtna atmosfera, przesymaptyczni nauczyciele... cukiereczek Studia magisterskie z europeistyki (2) Witam!!! Chciałabym się dowiedzieć jakie są zasady rekrutacji na studia... Monika Opinia szkoły przez ucznia... (1) Szkoła jest ta dobra chodze dopiero do 1 klasy gimnazjalnej. Nauczyciele sa... Uczeń 1 klasy
Pan Andrzej :) (1) Serdecznie polecam tę szkołę jazdy wszystkim osobom, które chcą mieć pewność,... Dorota Warto:) (2) Brałam tylko lekcje dodatkowe, ale wiem ze dużo mi pomogły.Dziekuje za dobre... Marzena Izka B. - opinia (1) Nic dodać nic ująć: zdałam za pierwszym razem !!!!!!!Szczególne wyrazy... Izka B. Express...baaardzo myląca nazwa!!! (1) W ogóle nie polecam tego ośrodka, zawsze w nim śmierdziało papierosami, poza... Ania Ocena (1) Ja osobiście nie mogę narzekać. Poziom nauki świetny, Paweł mój instruktor w... Jakub Leyk Kurs Instruktorów (1) Polecam zdałem za pierwszym razem a wszyscy straszyli ze egzamin niewiadomo... Jacek K Przesadzacie . (1) Szkoła jak szkoła- nigdy nie bedzie idealnie. Przeniosłam się do tej szkoły... uczeń extra (1) szkoła 57 dla mnie to rewelacja bardzo dobrze wspominam nauczycieli... norman każdy robi sobie co chce (1) Nie ma konkretnie ustalonych zasad w tej szkole, dyrektor nie wychodzi z... były uczeń Jazda na kat.C (1) Niestety nie miałem możliwości brać udziału w całym kursie, gdyż mieszkam w... MM NIE POLECAM (1) 1.Plac manewrowy w Oliwie krzyżuje sie z wjazdem na uczęszczany teren wiec... borek Rewelacyjna szkoła (1) Wspaniała szkoła, jazda z instruktorem to sama przyjemność, aż się nie chce z... Januśka Dobra zabawa i odpoczynek (1) Polecam wszystkim ten wybór!!! Uczęszczam na zajęcia od początku istnienia... Aga Dziękuję (1) Pragnę podziękować Panu Januszowi, za profesionalizm i bardzo miłą atmosferę... Justyna KL pozdrawiam (1) moje dziecko chodziło do tego żłobka i jestem bardzo zadowolna z tego powodu mama EXTRA OŚRODEK (1) Gorąco polecam OSK JANKAR.Brat polecił mi ten ośrodek i nie żałuje-... Angelika A ja sie nie zgadzam ;] (1) Kurs zaczelam w maju 2006, skonczylam w pazdzierniku 2006 zdaniem egzaminu za... Agata