Awans (1) Gorąco polecamnauke jazdy"Awans"Oczekuje na odbiór prawka i jestem nie... Dorota Szymczak zamiast ósemki dziewiętnastka :) (1) chodzę do 2 klasy i jestem bardzo zadowolona ze szkoły :)dostałam się do 8 LO... myszykiszki :) Gorąco Polecam:-) (1) Instruktorzy potrafią naprawdę każdego odstresować w czasie jazdy:-)Na kursie... Alutka
Zdałam za 1 razem :) 08 styczenia (1) Chciałam bardzo podziękowac Panu Zenkowi to dzięki niemu zdałam.Super... Justyna Dubanowska Byłam i zobaczyłam (1) Wbrew opinii różnych osób byłam sama w gimnazjum 19 Zaskoczył mnie wygląd... Mama odradzam (1) pominę rozległą epopeje o tym ze ta szkoła nie uczy niczego i to strata... Jast AXEL - opinia (1) Gimnazium jest jedym z lepszych w trójmieście PS: Kolego to jest norma że... AXEL zdalem za 1:) - opinia (1) instruktor: Jacek G. pozdro!!!!! zdalem za 1:) zgadzam sie z przedmówcą zupełny brak zainteresowania (1) zdecydowanie odradzam k 100% zadowolenia (1) Moja zonka zdała za 1 razem :) . Sam wcześniej próbowałem coś ją nauczyć -... Michał Godne polecenia (1) W tym roku drugie moje dziecko zaczęło uczęszczać do tego przedszkola i... Zadowolona Mama nie ma lepszych (1) Zdałam za piewrszym razem!!!!Uczą fantastycznie i bezstresowo. Dopasowują się... Magda ... (1) Nie jestem zachwycona. Brakuje otwartości u Pani z najmłodszej grupy.... mama poradźcie (1) Witam. Chciałabym dowiedzieć czegoś na temat kierunku komunikacja społeczna i... hienka PWSH-moje doświadczenia (1) Zacznę od poziomu nauczania, moim zdaniem jest wysoki. Oczywiście, że w... studentka pwsjh Super nauczyciele (1) Naprawde polecam. nauczyciele rewelacyjni i wyrozumiali zawsze słuzą pomocą.... Gosia Zdałem za pierwszym :-) (1) Chciałem serdecznie podziękować panom instruktorom, którzy rewelacyjnie... kamol Kochana Szkółka.! <33333 (1) Jestem uczennicą klasy 6a. Powiem ,że szkoła jest wspaniała... A tak o... Magdalena Badziąg Dzięki, Karol!! :D (1) Polecam wszystkim, którzy chcą nauczyć się jeździć i mieli beznadziejnych... Beata rewelacja, polecam (1) Egzamin teoretyczny zdalam za pierwszym, co do praktycznego to za drugim wiec... Kasia