Sławek jesteś najlepszy!!! (1) Pomimo zdania egzaminu za pierwszym razem,wiem,że to dopiero poczatek.... Emila P. :) (1) Kocham tą szkołe xD Dudek bez zachwytów (1) szkoła ciut powyżej przeciętnej. Na plus: - szkoła mała, kameralna, - małe... mi
Bardzo dobra szkoła . ;) (1) Moim zdaniem w szkole panuje bardzo dobra atmosfera. Nauczyciele są życzliwi... kaczka Panie Jerzy! Zdałam ! (1) tak, zdałam za drugim razem choć mogłam za pierwszym.Dziękuję za pomoc i... Ilona rewelka (1) chodze do tej szkoly dopiero od tego roku ... ale nie wyobrazam sobie teraz... uczennica tylko Dareczek! :) (1) dzięki Dareczku! dziś w końcu mi sie udało! po długiej jeździe ze starym,... Iza Zdalam za pierwszym razem (1) dobra szkoła, najleprzy instyuktor P.Jurek. Polecam !!! Joanna md - opinia (1) Uczeszczam do tej szkoly - bardzo dobra, a ludzie -1sza klasa! md Taka sobie szkółka (1) Niestety! Bolączką są częste absencje nauczycieli i to z byle powodu. Plan... przymorzanin Szczęśliwa (1) Jestem zaskoczona. Zdałam egzamin za drugim razem. Kurs realizowałam w jednym... Wdzięczna Kursantka Rewelacja (1) Podobnie jak kilka osób niżej nie napisze nic nowego. Co z tego że jeździłem... Grzegorz 5+ (1) Ceny w porownaniu z konkurencja niskie Adam jest bardzo spokojny i... Michal Bardzo miło wspominam (1) Bardzo miła atmosfera, szkoła mała ale za to bezpieczna, czysta. Według mnie... Absolwent :) (1) Osobiście stwierdzam, że lepiej wybrać nie mogłam. Bardzo sympatyczna... Marzena ;) Rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolona! Miła odskocznia od szarej rzeczywistości:P Gosia bartek - opinia (1) Od miesiąca jest nowa dyrektorka i już widać zmiany na lepsze. bartek Polecam (1) POLECAM WSZYSTKIM !!! jaro Polecam!!! (1) Pozdrowienia dla Pani Sabiny Zadowolona kursantka :) tom3czek (1) polecam!!!!!!! maksymalna uwaga, profesjonalizm i podejście do kursanta:) aż... alicja