polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) rewelacyjny osrodek nauki jazdy, dzięki OSK Rondo juz pół roku mam prawko i... Asia ryuen - opinia (1) naprawdę przyjemnie :) Sala klimatyczna a instruktorka fantastyczna :) ryuen kat C (1) Ośrodek jest OK. Jacek
Kameralnie i przyjaźnie (1) Polecam wszystkim paniom, które kochają orientalne rytmy. W szkole Zafirah... Kasia SZCZERZE POLECAM!!! (1) świetna prowadząca, w miarę możliwości stara się podchodzić indywidualnie do... Asia polecam! (1) moja córeczka uwielbia chodzić do tego przedszkola! Panie bardzo miłe i... J.W. Paulina - opinia (1) Atmosfera super, sala naprawde fajna:) wystroj rewelacja, strasznie mi sie... Paulina Bardzo dobra szkoła (1) Bardzo długo szukałam odpowiedniej szkoły tańca arabskiego i kiedy znalazłam... Marta Nowa derektor,Nowi nauczyciele,lepsze nauczanie,lepsze wyposarzenie itd. (1) Tamte czasy takie były ok zgadzam się.Ale odkąd zmieniono panią dyrektor i... Uczennica Na prawdę polecam (1) Dzięki naszej Prowadzącej (bardzo miłej koleżance) ale za to wymagającej,... Monika Jankowska Rewelacja ! (1) Wysoki poziom,nauczyciele na luzie,uczniowie w porządku.Jestem dopiero w... Uczeń Gorąco polecam (1) W Akademii wykupiłem tylko 3 godziny dodatkowych jazd, przed 2 podejściem do... Marcin monety z papieżem (1) moze ktos sie orietuje kto skupuje monety z papiezem janem pawłem 2 z roku... dorotazab22 Warto, Warto !!!! (1) Bardzo polecam wszystkim Paniom, które chcą sie trochę rozerwać, a przy... Kasia Rewelacyjne szkolenie (1) Jestem z Gdyni i trasy egzaminacyjne w gdańsku były dla mnie całkiem obce.... Tomasz Opłaczko Przedszkole na "6" (1) Przedszkole do którego uczęszcza mój syn gwarantuje fantastyczną atmosferę,... Małgosia Suuuuper :) (1) Zdałam !! wpawdzie za 2 razem ale to z mojej winy. Nauka jazdy z Danielem i... Marta zdane :) (1) Polecam naukę jazdy kat. B w Elka school :) Wykłady prowadzone są ciekawie,... Justyna Super szkoła!!! Polecam wszystkim!! (1) Zdałam za pierwszym razem! Wczoraj, więc jeszcze nie mogę uwierzyć!! Dopóki... Hania B sehr gut:) (1) odebralam wyniki ZD i.....sehr gut! Wszystko bylo tak, jak Ania mowila, zero... Kasia