TUTAJ NAUCZYCIE SIĘ JEZDZIĆ (2) Polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców SUNAJ, chłopaki dobrze uczą i co... Kijek Samobijek Super przedszkole (1) Moja córka uczęszcza do tego przedszkola juz 3 rok , atmosfera jest bardzo... M Kasia - opinia (1) Tu jezdziłam ,ZDAŁAM !!! .POLECAM !!! Kasia
Pierwsze podejście... mówi samo za siebie... (1) Oliwka zdecydowanie daje możliwość zdania egzaminu za pierwszym podejściem.... Karol POLECAM NAUKĘ W OSK D. ŚMIAROWSKI (1) Trochę się spóźniłam z tą opinią, ale lepiej późno niż wcale. Coprawda egz... Pati oby tak dalej!!! (1) starają się, ulepszają, wszystko w jak najlepszym porządku. aga J. - opinia (1) Ja jesem po prostu zachwycona, bo posyłam do Notabene moje dziecko z wadą... J. Podziekowania (1) Chciałem podziękować panu Januszowi za cały wkład w moją naukę. Pokazał mi od... Magda Sprzedam książki! (1) Książki do matematyki,j.polskiego,biologii,fizyki,geografii i innych... pszczoła POLECAM (1) mila atmosfera zajecia sa prowadzone na wysokim poziomie ciesze sie bardzo... Marta Świetne przedszkole (1) Do tego przedszkola od 3 lata chodzi moja corka, która jest zachwycona i... Beata Tubis Pan Marian-nadczłowiek (1) Pan Marian to musi być niesamowity człowiek.Zdawalność... Rysiek Bożena - opinia (1) Jest to przedszkole, w którym dzieci dobrze się uczą i bawią. Efekty pracy... Bożena dobra szkoła :) (1) wprawdzie chodziłam tu tylko na teorię, ale atmosfera bardzo miła i wiedza... Ola barrrrdzo okej! ;) (1) jazda z Instruktorami Obelixa jest naprawdę świetna! przede wszystkim panuje... Ola POLECAM!!! (1) Mimo że oceniam ośrodek tylko na podstawie 4 godzin jazd to mogę powiedzieć... Krzysztof S. Adam - opinia (1) Wykłady (na Oruni): Słabo... Pani wykładowca odczytała co miała i tyle. A tu... Adam super (1) idealne miejsce na przedszkole, spokojnie, bez samochodow, duzy plac zabaw i... a. Weronika - opinia (1) Moze to nie ocena ale chciałabym sie czegoś więcej dowiedzieć o sekcji hip... Weronika Super (1) Wszytko w jak najlepszym porządku jestem bardzo zadowolona.... Anita