Raczej dobre,ale.... (1) No cóż spodziewałam się więcej opinii.Miałam tak jak większość Rodziców... Iwona Polecam (1) Gdyby wszyscy tak uczyli jak P.Marian i P.Ola świat byłby piękniejszy.... kursantka Autostrada super szkoła !!!polecam (1) Instruktorzy z prawdziwego zdarzenia, spokojni i profesjonalni. Dzięki nim... Marek
to jest to (1) super atmosfera mili i pomocni instruktorzy ogulem zajefajnie tak 3maj... Paulina.Winiarska Porażka!!! (1) Odradzam wszystkim wybór tej szkoły. Po prostu katastrofa, brudno, słabe... Broda Marian Oliwka-godna polecenia szkoła (1) Właśnie zdałam egzamin-za drugim podejściem. Jeśli chodzi o Oliwkę to mogę... Aga Sz Profesjonalista! (1) P. Andrzej, to instruhtor przez tzw. duże "I". Nauczy i potraktuje Cię jak... jadwiga !!Uwaga!! (1) Szkoły nie polecam ponieważ: Jest dużo piachu na korytażu, Nauczycielom... Drass Huuura! (1) Szczerze polecam!Dzisiaj miałam swój pierwszy egzamin i...właśnie zostałam... Magdalena Sowa Pani Ola jeste rewolucyjna!! Polecam ten Osrodek!!! (1) Palecam wszystkiem osrodek Pani Oli i Pana Mariana!! Jest naprawde... Edycia Polecam p.Alicje:) (1) p.Ala ma poprostu anielska cierpliwość, jest bardzo przykładna w tym co robi... kursantka DZIŚ ZDAŁAM EGZAMIN ZA 1 RAZEM !!!!! (1) CHCIAŁABYM NA ŁAMCH TEJ STRONY SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ MOIM INSTRUKTOROM-... AGNIESZKA Autostrada najlepsza w trójmieście a może i na POMORZU (1) Teorię zdałem za pierwszym razem z wynikiem 0 błędów! Praktykę zdałem za... Adam Mordako Ośrodek Kierowców (1) Panie z sekretariatu są przemiłe i wszystko wiedzą, co i gdzie trzeba... Basia Prawko (1) Serdecznie polecam jazdy z panem Janem. Jeździ się nowym punto grande tak jak... Asia KOSMOS (1) Stał się CUD-dziś zdałam praktyczny egzamin z prawa jazdy za pierwszym... JOLA G ZDAŁEM (1) Bardzo fajny Osrodek mily wykladowca , pozdrawiam pana Krzysztofa zdalem za 2 :) Alex S.G. - opinia (1) Poziom: WYSOKI :P Jak zaczynałam było nas 519 osób, po pierwszym semestrze... S.G. Kochani (2) Egzamin prawo jazdy jest bardzo stresujący i dość drogi.Jak to ktoś mi... Basia Małgorzata Celej - opinia (2) Jestem po pierwszym podejściu do egz. praktycznego -niestety nie udało się,... Małgorzata Celej