Nie ma lepszych.. :D (1) Daniel i Jurek z Obelixa to najlepsi instruktorzy na świecie :) Nauczą... Ewcia ania (1) W Październiku rozpoczęłam naukę języka włoskiego, jestem bardzo zadowolona,... ania ... (1) Jestem uczennicą 6a(jak dziewczyna pode mną).Jest to naprawde kochana... Agata Karpińska
też mama - opinia (1) Dziwi mnie niepochlebna opinia o pani Eli, bo jest to osoba bardzo zyczliwa,... też mama zgadzam sie (1) wiec tak;zgadza sie z tym ze szkola daje wiele moliwosci i ze nauczyciele... uczennica Bardzo dobra szkoła (1) Szczerze polecam. To szkoła o wysokim poziomie, bardzo bezpieczna i czysta.... KaFor . (1) Nasza szkoła jest fajna. Zalezy jaki uczen sie wypowiada.No nie powiem ze... Uczennica. ^^ Ośrodek Szkolenia Kierowców - "AUTOGRYF" ... (1) ... gorąco polecam - WSZYSTKIM !!! Bardzo się cieszę, że mogłam poznać tak... Karolcia - jeden z broji =D Rewelacja (1) tu jest bombowa atmosfera! pomimo ze ucze sie dopiero pare miesiecy moge... Weronika Ośrodek petarda:) (1) Prawko zdane.. wprawdzie za 3 razem ale to nie wina ośrodka ;] Jurek... Łukasz "efekt" Lidia Kopica - opinia (1) Bardzo dziękuję Paniom Ali i Kasi z grupy "Delfinek"za... Lidia Kopica Bardzo milo!!! (1) Z cala odpowiedzialnościa moge polecić, nauka byla bez stresowa, a... ja Polecam! (2) Przyznaję się - po kursie w tej szkole i 2 miesiącach czekania na egzamin... Michał Budzich Zdałam za pierwszym razem:) (1) Polecam ABC.Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Gdańsku.Na początku dość... Paula ODRADZAM! (1) Zastanówcie sie zanim wybierzecie ta szkole. szkoda kasy wydawac. baby w... nalepka PIOTR ZAŁUCKI -IS THE BEST (1) Dzięki temu Piotrowi Załuckiemu zadałm egzamin oraz nie długo otrzymam swój... Ania S. Znów bym ich wybrał (1) Ogólnie rzecz biorąc nie mam żadnych zastrzeżeń do sposobu prowadzenia kursu... Michał zaczarowany swiat ruchu (1) szkoła w nazwie, ale nic wspólnego ze szkolną nudą.nawet najwieksze łamagi ;)... asia ZDANE ZA 1. RAZEM (1) I to mówi wszystko. Tym, którzy jeszcze wahają się jaki ośrodek wybrać mówię... Marcin Jupi!!! Egzamin ZDANY (1) Polecam wszystkim ten ośrodek szkolenia kierowców. Zajęcia są tu... Monika