POLECAM!!! (1) Witam wszystkich przyszlych kierowców i polecam tę szkołę ... Sądze, ze... Agnieszka_G POLECAM!!! (1) Naprawdę bardzo dobra szkoła jazdy, kurs kończyłem w innej i nie byłem... Sylw zdalam za 1 razem! (1) udalo sie! balam sie strasznie, bo po prawie 3 miesiacach przerwy miedzy... Mariolka Mik (jedna z siostr)
rewelacja (1) rewelacja maja Markq (1) Nowa Dyrekcja - niestety same rozczarowania, "zaściankowość" w myśleniu,... Markq Udało się:) (1) Ufff..piszę ten komentarz mając jeszcze na świeżo emocje związane ze zdanym... Basia Moja opinia ;) (2) Mimo, że jestem panią w średnim wieku Pan Artur potrafił nauczyć Mnie jeździć... Małgorzata Fritza Awans (1) NAprawde gorąco polecam tę szkołe. Chodziłam na kurs do innego ośrodka ale... asik ale pisać nie umiecie! (1) > PRZEZ DWUNANAŚCIE LAT Przez ile?! Ile to jest "dwunanaście"? > UCZYMY... Ola cd (2) Przez to jazda zaczyna się z opóznieniem srednio 10min.konczy ok 5min.przed... I. ~ku pamięci~ (2) Chciałabym podziękować mojemu instruktorowi, który pięknie mnie nauczył... wielbicielka:P Polecam wszystkim ambitnym (1) Kto chce się nauczyć języka lub przygotować do matury powinien zapisać się do... j szkolilem sie u was (1) Witam wszystkich, pod koniec stycznia 2006r poszedłem na naukę jazdy kat. B... Patryk Polecam! (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę. Dobra lokalizacja, fantastyczna atmosfera.... Karolina autonomik (1) super szkoła, fajna atmosfera i ludzie. (filozofia też ujdzie:P) licealistka2 Sonia - opinia (1) Wiele osób mi polecało Jankar i się cieszę z wyboru. Ciekawe wykłady i bardzo... Sonia Hania - opinia (1) ja jeździłam z Agnieszką, młoda laska ale porządnie uczy polecam wszystkim :) Hania rm - opinia (1) Tempo nauki dostosowane do moich możliwości , mała grupa, oraz dogodne... rm yes - opinia (1) Kurs jest dopasowany do indywidualnych wymagań ucznia i jest bardzo dobrze... yes Pani Agnieszka - to jest to czego Ci potrzeba zeby zdac (1) Chcesz zdać za pierwszym razem tak jak ja idz do "Barbary" i wybierz Pania... Cichy wielbiciel Pani Agnieszki