Jeśli miałabym to robić jeszcze raz, to tylko w OSK AS :) (1) Od dwóch dni jestem szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy! Egzamin zdałam za... Agnieszka Z. zdałam za pierwszym razem!!! (1) Gorąco polecam Elkę - to najlepsza szkoła w 3M!! Zdałam prawo jazdy kat B za... Ola Lepszego nie ma :) (1) Autogryf to wg mnie najlepszy ośrodek na całym pomorzu, a może i w całej... Iwona
WINDSOR to szkola godna polecenia (1) Po kursie przygotowujacym do CAE w Windsorze, w czerwcu 2007r. zdalem ten... Antek WINDSOR to szkola godna polecenia. (1) Po kursie przygotowujacym do CAE w Windsorze, w czerwcu 2007 zdalem ten... Antek To jest to!!!! (1) Nie pytajcie mnie ile zostawilem pieniedzy w gdyńskim A...., wyjezdzilem tam... Ozz Polecam! (1) Nie zgadzam się z opiniami na temat instruktora Rysia. Jest bardzo... M. Najtaniej i najlepiej! (1) Instruktorzy z Sorriso sprawiają, że pierwszy kontakt z samochodem jest... Kamila Zdałam :) (1) Dzisiaj zdałam na prawo jazdy katB .Swój sukces zawdzięczam Mirkowi... Basia Polecam!!! (2) W tym tygodniu zdałem za pierwszym podejściem egzamin praktyczny. Do tego... Zdzisław Sadowski L (1) uważam ze jest to bardzo dobra szkoła która rewelacyjnie przygotuje każdego... Tomek12345 Pozdrawiam serdecznie P.Alicję. (1) Mimo tak któtkiego czasu moge powiedzieć że instruktorzy są... Justyna .p. KATEGORYCZNIE ODRADZAM !! (2) Całe szczęście, że już skończylem kurs w tym ośrodku, mimo, że trawlo to... Marcin spoko (1) Spoko przedszkole zastrzeżeń nie mam KK Jak najbardziej polecam! (2) Co tu dużo pisać - wszystko super. Zdałam za pierwszym podejściem. Pozdrawiam... gardenka porazka (1) Moje dziecko chodzi do II grupy i niestety jestem bardzo niezadowolona. Jedna... ania Zdałem za pierwszym razem (1) Szkoła zdecydowanie wychodząca do kursanta z pomocną dłonią, rewelacyjne i... Piotr Woroszyłło Ala - opinia (1) Moje dziecko także chodzi do "Zajączków" i nie zgadazam się z Pana opinią. Wg... Ala oko - opinia (1) szkoła kiepska nie osiaga żadnych wyników, nawet nie ma strony internetowej,... oko Bywało lepiej (2) Na początku było dobrze, ale teraz do już masówka - zdecydowanie za duże... MK