Najlepsza szkola - profesjonalna szkola (1) Elka school to rewelacyjna szkola. Idac na kurs szukalam szkoly ktora po... 50 za kołkiem :) Magda - opinia (2) ojj wstyd powiedziec za ktorym razem i po jakim czasie zrobilam prawo jzdy... Magda dodatkowe godziny jazdy u p.Asi Szydłowskiej (1) Polecam wszystkim jazdy z p.Asią. Ja w swojej karierze kursu miałam 7... Jola
,,Wielka przygoda" (1) Jak nazwa sugeruje, tak dla naszego dziecka chodzenie do przedszkola jest na... mama dziecka, które uwielbia to Dziękuję :) (1) Na kurs prawa jazdy zapisałam się mniej więcej 3 lata temu do innej szkoły,... Monia ELEGANCKO LECZ BARDZO CIASNO! (2) Nowa szkoła tańca mogłaby stać się bardzo fajnym miejscem, gdzie można... klientka szkoły jn (1) wbrew powszechnym opiniom o szkołach praywatynch na tej uczelni naprawde... stosunkowiec rewelacja (1) polecam. rodzinna atmosfera. moj synek jest bardzo zadowolony s POLECAM (1) Wszystko OK. Widać zaangażowanie personelu. POLECAM Rodzic Pozdrawiam (1) Dziekuje calemu zespolowi elki za przemila obsluge szczegolnie w biurze,... p Prawko za pierwszym podejściem:) (1) Prawko za pierwszym podejściem:)Tak,to możliwe dzięki profesjonalnemu... Darecki Bałagan? To mało powiedziane. (1) Jak skończycie studia i rozliczycie dokumenty, liczyć możecie na firmę... Paweł :) (1) Jestem jeszcze przed egzaminem państwowym, więc chwile prawdy dopiero... A.G. Dorota - opinia (1) bardzo przyjazna szkoła.przystojna, młoda i pomocna kadra (pozdrowienia dla... Dorota Studiuje Prawo na WSMS ale chinoznawstwu kibicuje (1) Jako student/tka prawa na WSMS zlego zlowa na ta uczelnie nie powiem - o... adwokat:) Najlepszy ośrodek (1) Panie Marianie dziękuję za cierpliwość! Ta szkoła jest poprostu najlepsza!... Jenyś!!! Amatorka... (1) Reklamę mają dobrą, ale delikatnie mówiąc się na nich zawiodłem - brak... edyta ŚWIETNY OŚRODEK! (1) Jeśli chcesz bezstresowo ale skutecznie nauczyć się jeżdzić-wybierz DELTĘ... Kinderjajo Zdecydowanie jestem na taaak!!:) (1) Co prawda zdałam za 3 razem, ale jest naprawdę super! Polecam Pana Piotra... Magda S. pytanie (1) Jak próg punktowy był w tamtym roku do mat-fiz?? Patrycjusz