Właśnie kończe (1) Właśnie kończe to gimnazjum i będę je chyba mile wspominał. Jest nowe a co za... PRawie Absolwent. Gosia - opinia (1) Własnie w minioną niedzielę odbyłam ostatnią 30 godzinę jazdy - więc do... Gosia spoczko (1) jak wiemy to nie szkoła tworzy ludzi a ludzie szkole, dzieki czemu atmosfera... .
Numer jeden (1) Zajęcia teoretyczne pierwsza klasa, Zajęcia praktyczne pierwsza liga, obsługa... Przemek Super,super, super!!! (1) Super,super, super!!! W końcu doczekałam się upragnionego końca tej męczarni... Mika Podziękowania :)) (1) Pozdrawiam bardzo gorąco Pana Złośliwego;) - Dziękuję Ci Maciusiu za... Oleszek Polecam! :) (1) Dziś miałem egzamin i za pierwszym razem zdałem! Mimo że miałem marudnego... Adaś Świetne przedszkole!!!! Godne polecenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowileni a co najważniejsze nasze dziecko też jest... Sylwia i Paweł Polecam ekipę SUNAJA!! (2) Witam wszystkich zainteresowanych!! Chciałabym gorąco i bez sciemy polecić... Emilia ZDAłEM ZA PIERWSZYM RAZEM (2) Moja "Sunajowa przygoda" trwala zaledwie 4 miesieca, juz miesiac po 18-tych... Marcin z Łapina zależy dla kogo (1) Rodzice powinni się głęboko zastanowić czy ich dziecko poradzi sobie w takiej... czesia super (1) To wspaniała szkoła, o bardzo wysokim poziomie nauczania, bezpieczna, ze... mama uczennicy tej szkoły Sama chciałabym tam chodzić:)) (1) Bardzo fajne przedzkole, Panie wszystkie milutkie, jedzenie smaczne...Moje... Lodzia Tu nauczysz sie jezdic (1) Szkoła uczy bardzo dobrze. Solidnie przeprowadzone wykłady i bardzo cierpliwy... Monika Raczej na nie! (1) Szczególnie jeżeli chodzi o właściciela...niemiły! Jaś Maruda - opinia (1) Co prawda egzamin zdałam już jakiś czas temu, ale nie miałam jeszcze okazji... Maruda Polecam -naprawdę warto tu się zapisać (2) Zdałam !!!:).Cóż może nie za pierwszym razem ale trzecie podejście... Alicja Obydwie kategorie za 1 razem.... (1) czy trzeba cos jeszcze dodac? Wynik chyba mowi sam za siebie! Super... Sebastian Carusek jest wielki... (1) ...jest wielki. Często jeżdżąc po mieście można napotkać elke z Caruska.... dombek DZIEKUJE ZA WSZYSTKO :) (1) Chciałam złożyć serdeczne podziękowania ekipie Elka School w Gdańsku.... Ewelina Sz.