POLECAM WSZYSTKIM TEN OŚRODEK !!!!!!!! (1) Zdałam za PIERWSZYM razem ;) Polecam wszystkim ośrodek "Autogryf". Jest to na... Madzia.M. ;) SUKCES!! (1) Dzisiejszą datę zapamiętam na zawsze dzięki Elce i wspaniałemu instruktorowi,... Kaśka as (1) Szybko i profesjonalnie Michał
Dobra szkoła ale to nie rewelacja. (1) Tylko mała część absolwentów trafia do dobrych liceów. Szkoła nie ma... Marcelini Czy ta szkoła jest fajna? (1) eeeeee......odpowiedź brzmi raczej nie nauczyciele większość to ... z... Natalia ~~~~REWELACJA~~~~ (1) No i nareszcie ja mogę się tu wpisać:-))) Dzisiaj zdałam nie powiem, było... IZA Marcin - opinia (1) Co do ośrodka - raczej mieszane uczucia. Z początku porządny, później... Marcin SUPER!!!!!!!! (1) SUPER!!!!!!!! Kasia Jacek i Jego pomarańczowe Punto ;-) (1) Jacek K. ten instruktor jest najlepszy w całym ośrodku, wszystko zdane za... Lopez POLECAM WSZYSTKIM (1) Wszystkim gorąco polecam tę szkołę jazdy. Bardzo dobrzy instruktorzy, uczą... Tomasz Szkoła godna polecenia (1) Drogi przyszły kursancie i kierowco!Jeśli jeszcze nie wybrałeś..jeśli ciągle... agata szkoła kiepska, ale instruktor... (1) Zgadzam sie z opinia osoby,ktora napisala, ze szkola jest kiepska, ale... lajfgardzik:) ania - opinia (1) Profesjonalnne podejście i bardzo dobre warunki pracy, mila atmosfera. ania Podziękowania dla instruktora p. Jarka (1) Podziękowania dla instruktora p. Jarka za spokój, cierpliwośc i wyrozumiałośc... Grażyna rodzic - opinia (1) Polecam wszystkim. Profesjonalna i miła kadra. rodzic Spuer szkoła :P (1) ------------------ Zuza ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM (1) UDAŁO MI SIE ZDAĆ ZA PIERWSYM RAZEM ALE To TYLKO DLA teGO ŻE MIAŁEM Z... ŁUKASZ Zdecydowanie polecam Sławka! (1) Egzamin zdalem bez zadnego problemu po okolo 10 godzinach jazd ze Sławkiem.... Bokser Polecam!!! (2) Byłam chyba najstarszą i najtrudniejszą kursantką, ale dzięki wielkiej... Ania REWELACYJNE PRZEDSZKOLE ! ! ! (1) Polecam wszystkim Rodzicom!!! Panuje tam ciepła i miła atmosfera. Zarówno... zadowolona mama