wielki pozytyw (1) super kadra i super wyniki nauczania. zdalam prawko jedynie dzieki Oskarowi,... aga Nowicki Ł. - opinia (1) Własnie dzisaj zdałem za 2 razem.Nauczanie super a jesli chodzi o... Nowicki Ł. podtekst_ - opinia (1) do:czesia. Sama chodzę do tej szkoły,jestem w tzw. humanie. NIe wydaje mi... podtekst_
Polecam serdecznie (1) Witam, polecam serdecznie tę szkołę jazdy.Podejście do kursantów jest bardzo... Łukasz R. mama Emili - opinia (1) PRZEDSZKOLE REWELACYJNE!!!OPIEKA SUPER;RODZIC JEST INFORMOWANY O KAŻDYM... mama Emili Gorąco polecam! (1) Mila i przyjazna kadra. Świetni instruktorzy szczególnie polecam Pana Adama... Szymon S. Polecam Oskara! Zdałam za 1 razem! (1) Zapisałam się na kurs w Oskarze po przeczytaniu pozytywnych opinii na tym... Kamila Ś. szczęśliwa (1) Polecono mi tę szkołę.Zdałam za czwartym razem,powiecie Gdzie tu sukces?a ja... Danka Pierwsza Klasa!!!!! (1) Sławek instruktor pierwsza klasa! Swietny, cierpliwy i sympatyczny.Chcecie... Kinga gorąco polecam (1) kurs ukończyłam w 1999roku egzaminy zdałam za pierwszym razem,Jazdy miałam z... joanna krawczyk SUPERINSTRUKTORKA!!!!!!!! (1) Każdemu kursantowi, który nigdy dotychczas nie siedział za kierownicą... Ciężarowka ;-) (1) Instruktorzy cierpliwi, profesjonalni. Uczą z pasją, życzliwością i... mada (łysa) szloła kiepska ale instruktor... (1) wystarczyło mi 30 godzin z Sebastainem żeby zdać za pierwszym razem egzamin.... Ala Kwiatek :* - opinia (1) Szkoła jest przyjazna uczniowi, pomaga mu rozwijać swoje zainteresowania i... Kwiatek :* NAJLEPSZA szkola nauki jazdy !!! (1) Bez najmniejszych skrupułów stwierdzam, ze jest to najlepsza szkola nauki... Manuela M. Polecam (1) ja tam dziś zdałem za 1 razem polecam Daniel i Jurek prowadzą w jasny i... Paweł J. Nie ma jak w Sunaju:) (2) Kochani Kochani nie byłabym sobą gdybym i tutaj nie wylała potoku słów:))... Aga O. Całkiem niezła szkoła ... (1) Jestem w drugiej klasie i coś już mogę o tej szkole powiedzieć :) Poziom... Gall Anonim absolwentka - opinia (1) Miło będę wspominać osowskie gimnazjum. Nauczyciele w porządku naprawdę,... absolwentka Incognito - opinia (1) Świetna atmosfera w obiekcie jak i na jazdach. Instruktorzy uczą konkretnie i... Incognito