Polecam 100% (1) Co prawda za drugim razem ... ale elementu egzaminatora nie da sie... Kermit Szczególnie polecam Pana Romana :) (1) Jako była kursantka OSK Efekt stwierdzam, że lepiej trafić nie mogłam!... Patrycja Wiszniewska Samorządowiec (1) Moja odpowiedz na opinie "beznadzieja" Widząc to co napisałaś wiem ze nie... Dwójkowicz
Super polecamy ! (1) Przedszkole ma super program edukacyjny dla dzieci, polecamy. Magda i Grzegorz Grzegorz Polecam! (1) zdałam za pierwszym razem, ale myśle że nie to jest najważniejsze bo tu... Ola POLECAM INSTRUKTORA JACKA S. (1) Dzięki panu Jackowi zdałem egzamin za pierwszym razem. Jak u Śmiarowskiego to... Przemek LIPA (1) ta szkola to lipa. studiowalem tam i sie przenioslem. notoryczne skreslanie z... Eblążanin somebody - opinia (1) Moja córeczka chodzi do tego przedszkola i jej uśmiech na twarzy rano jest... somebody Rewelacja (1) Zajęcia prowadzone przez Olę to naprawdę świetna propozycja, szczególnie dla... Bartek polecam:P (1) Chłopaki są super,bardzo sympatyczni i "elastyczni" nauka szybka i... Weronika Bartek Rymsza - opinia (1) Dobra szkoła. Bartek Rymsza Zdałam za 1 razem :) :) :) (1) Instruktor Remik - konkretny oraz sympatyczny, atmosfera zajęć bezstresowa i... Marta F. kajla - opinia (1) LIPA LIPA LIPA...najniższy poziom, nikt z Elbląga tam nie chodzi, sami... kajla rodzic - opinia (1) Polecam to przedszkole.! świetna kadra i obsługa. Pani Dyrektor bardzo... rodzic No i zdałam :) (2) Jeszcze chyba do mnie to nie dociera, ale zdałam za pierwszym razem. Sunaj... Zosia jesteście najlepsi (1) to najlepsza szkoła jazdy, zdałam za pierwszym razem a to o czymś świadczy... Kasia Kordel Świetny Instruktor. (1) Zdałem za pierwszym razem, dzięki Sebastianowi. Naprawdę świetny Instruktor,... Marcin zadowolona:)) (1) Jestem zadowolona z odbytego kursu, ponieważ był on prowadzony w miłej... Katarzyna Piotrowska Dobry kurs z miłymi instruktorami (1) Kurs jest prowadzony w miłej atmosferze, kroki są tłumaczone w przystępny... Miś sunaj (2) nie ma lepszej szkoly jazdy, super chlopaki, zero stresu na jazdach i co... nixon