No i udało się! (2) Serdeczne podziękowania dla Pawła przede wszystkim za cierpliwość,... Marta U. W 100% polecam ten ośrodek (1) Jestem zadowolony z wyboru tego ośrodka ponieważ grono moich znajomych... Miotk Michał kierownictwo zachowuje się nieetycznie (1) Uczęszczałem na kurs języka angielskiego, który (bez wcześniejszego... Michał
Przedzkole z zasadami - Polecam !!! (1) Przedszkole inne niż wszystkie. Non stop zajęcia z dziećmi. Maluchy nie... Beata ...Uff...Po Egzaminie (1) Egzamin Kat. B zdałam za pierwszym razem- lepiej chyba być nie może! ;) Co... Magdalena Jankowska Sun Tzu - opinia (1) szkoła obecnie nie oferuje nic ponadto co w innych liceach kadra obecnie... Sun Tzu Super instruktor - polecam p.Sławka (1) Ciesze sie ze akurat trafilem na tego instruktora poniewaz bardzo dobrze... Przemek G Polecam! (1) Dużo słyszałam o tym przedszkolu. Oryginalny program dydaktyczny, no i... ola baaaaaardzo zadowolona :-) dziękuję!!! (1) W środę, po wielu miesiącach ciężkiej pracy, zapanowałam w końcu nad własnymi... Kamilla Karolinka - opinia (1) Dziś odebrałam swoje upragnione prawo jazdy. Wspomnienia z egzaminu nie będą... Karolinka Szczerze polecam (1) Jestem jedną z zadowolonych mam, których dziecko uczęszcza na zajęcia do... wdzięczna mama Sławek-super instruktor :-) (1) Serdecznie dziękuję Sławkowi za znakomite przygotowanie do egzaminu z prawa... Dorota NIESTETY (1) Niestey coraz gorzej na tej Uczelni. Dobrzy wykładowcy odchodzą np. dr... student jankar najlepszy ośrodek nauczania!!!polecam!!! (1) super nauczyciele, wiedzą jak uczyć,żeby nie tylko zdać egzamin jak i również... Paweł polecam! (1) jestem w tej szkole i mam o niej dobre zdanie. polecam! PS: pozdrowienia dla... ja Dobra szkoła, przyjemna atmosfera (1) POLECAM Szkołe Jazdy Barbara z kilku podstawowych powodów: 1. Miła atmosfera... Sebastian C. P. SŁAWEK - instruktor jazdy :) (1) - doskonałe podejście do swej pracy, - umiejętne podejście do kursanta, -... K. Scharmach - Dembek Polecam Ośrodek i Piotra J.! (1) Podziękowania dla Piotra Jereczka za wspaniale przygotowanie mnie do... Kaja polecam P. Sławka!!! (1) Dziękuje Sławkowi!!! Jest świetnym instruktorem, znakomicie tłumaczy, dzięki... M Super szkoła! (1) Cieszę się jak gwizdek!!!!!! Zdałam za drugim razem. Jeszcze w to nie wierzę.... Barbara