Polecam (1) Wszystko jak najbardziej OK. Polecam sh Serdeczne Podziękowania dla pana Marcina !!! (1) Bardzo dziękuje za świetne przyuczenie do egzaminu , który zdałam za... Karolina N. Wielkie brawa dla osk "Poldek" i instruktora, pana Piotra Jereczka. (1) Naprawde profesjonalna szkola jazdy. Ciekawe wyklady teoretyczne, mila... Jacek
TYLKO ELKA POLECAM!!! (1) Zdałam za drugim razem,bo za pierwszym razem rękaw się wydłużył. Dziękuję... Ania Gorąco polecam !!! (1) Szkoła jazdy "Awans" jest jedną z lepszych szkół nauki jazdy w... Łukasz K TO BYLO TO !!!!! (1) NIE ZGDZAM SIE Z POPRZEDNIMI WPISAMI !! UCZESTNICZYLAM W KURSIE NA PRAWO... OLA Polecam (1) Nawet babe potrafią nauczyć na motocyklu jezdzic :D Zdałam bez problemu a... Dorota Student to tylko petent (1) Plusy - wykładowcy z innych renomowanych uczelni. Jak ktoś chce się uczyć... piotr.korczynski@poczta.fm Jest super! (2) Jestem właśnie na II stopniu i bardzo mi się podoba. Dużo już się nauczyłam,... bez podpisu, żeby nie było, że s Ania - opinia (1) Gorąco polecam!!!!Wykupiłam sobie dodatkowe jazdy w tej szkole,po nieudanym... Ania Polecam jazdy z Panem Sławkiem i Panią Asią (1) Ze Słwkiem spędziłem pierwsze 30 godzin za kółkiem Grande Punto - bardzo... podarujcie sobie teorię ŚWIETNY OŚRODEK i INSTRUKTORZY:)! (2) Wlasnie wrócilem ze zdanego egzaminu:)!Naprawde super instruktorzy, a w... Lisek pytanka:) (1) Jakie sa mniejwięcej probi pkt. do klas humanistycznych? i kiedy są dni... Paula Pytanko:) (1) Pyt.: -jakie były progi do humana i menadżerskiej w tym roku? -słyszałam o... Paula Polecam w 100000% (1) Robiłem kurs w Starogardzie i po trzecim nieudanym podejściu do egzaminu... Krzysiu nareszcie koniec stresu... (1) ...zdałam za pierwszym razem a to wszystko dzięki Marcie, która ma talent... monika agnieszka opania - opinia (1) Mam dwóch synków w tym przedszkolu i jestem bardzo zadowolona z opieki jaką... agnieszka opania :) - opinia (1) Uczyć sie cały weekend? Ja jestem w tej szkole od września i jeszcze nie... :) polecam (1) Ja oczywiście również polecam szkołę ABC nauka jazdy. Szkoła, atmosfera,... Monika Dobra szkoła (1) Moje dziecko tam chodzi- mam jak najlepszą opinię o tej szkole- nauczyciele... Bucket