JACEK - opinia (1) DO TEJ SZKOŁY TRAFIŁEM PRZYPATKIEM GDYŻ NA BIEGU POTRZEBOWAŁEM ZROBIĆ KURS NA... JACEK szini - opinia (1) Najlepszy instruktor...po prostu wymiata :) szini zaseb........ (1) polecam za pierwszym razem zdałem. wsszysko z****iscie :) Z LESZKIEM włacznie Paweł
Janusz Opiela (1) Uważam go za bardzo dobrego i konkretnego instruktora, który jest godzien... ania Anka - opinia (2) Niemożliwe stało się realne już za drugim podejściem zdałam egzamin. Ogromna... Anka Dzień otwarty (1) 8 marca wraz z moim dzieckiem wybraliśmy się na dzień otwarty tej szkoły. To... mama Kasi Rewelacja!!! (1) Ośrodek jest bardzo w porządku, wykłady z Panem Leszkiem były ok. jak również... Andrzej POLECAM!!!!:) (1) Lekcje teorii z p. Leszkiem zlecialy szybko i przyjemnie. Dzieki tym lekcjom,... Łukasz brendy:) - opinia (1) Szkoła na bardzo wysokim poziomie naucznia, profesjonalna kadra brendy:) Biedroneczki (1) Rok córka chodziła do innego przedszkola a jak przyszła tutaj to każdy dzień... Jagna Zdecydowanie polecam Oliwkę! (1) Kurs rozpoczęłam 5 grudnia 2007, zdałam za pierwszym podejściem 3 marca... Ewa Jakubowska Rewelacja!!! (1) Lekcje w miłej atmosferze, na luzie, bez krempacji i co najważniejsze z... kasia i tomek Wielkie dzięki Elka School !! (1) na wstępie chciałbym pozdrowić Pana Jurka który uratował świat przed zagładą... Błażej Formella Polecam ^^ (1) Ta szkoła, mimo złej opinii, jest naprawdę dobrą szkołą ! Jeśli chcesz -... Uczennica Ola - opinia (1) Bardzo dobrze wspominam 50tkę, żadnego szoku nie przeżyłam jak poszłam do... Ola POLECAM! (1) Pan Artur - instruktor z "najwyższej półki", profesjonalista z wyjątkowym... Nauczycielka z 26-letnim stażem gorąco polecam (1) polecam EFEkT gdyż nauka jest bezstresowa i co najważniejsze efektywna do... Rafał.Wenskowski D. - opinia (1) Dokupiłam w tym ośrodku 2h na motocyklu w zeszłym roku. Instruktor w ciągu... D. REWELACJA!!! (1) Co tu duzo pisac,BOMBA.Bierzemy slub w sierniu,pewnego dnia zmobilizowalem... ADAM DZIEKUJE DZIEKUJE DZIEKUJE!!!!! (1) Panie Januszu serdecznie dziekuje za bardzo dobre przygotowanie mnie do... Ada J.