Zdecydowanie nie (1) Niestety ale ja równiez miałam okazję kształcić sie w tymże ośrodku i nie... Katia Pierwszak (1) Zdałem za pierwszym razem obie części co świadczy o wysokim przygotowaniu... Konrad Ogromne rozczarowanie!! (1) Moje wrażenie z punktu widzenia studenta/tki Chinoznawstwa jest takie:... student
Lepiej trafić nie mogłem :) (1) Gorąco polecam OSK Autostrada. Nigdy wcześniej nie jeździłem samochodem... Mateusz F. Radość z tańca (1) Uczęszczam już jakiś czas na zajęcia Salsy Solo i jestem zachwycona! Miałam... Aleksandra Zdalam za 1 razem!!! (1) Z pomoca super instruktora Pana Leszka udalo mi sie zdac za pierwszym razem!!... Ania Moja opinia. (1) Jestem uczennicą XIX LO i w przyszłym roku ukończę tę szkołę.Chcę... Uczennica Najlepsza szkoła:) (1) Chciałam podziekowac za wszystko, zdałam egzamin za pierwszym razem:):):) A... daria g Hym... (1) Zapisałem się na kurs i po miesiącu mam kategorie C zdałem za pierwszym... L.K. ... (2) powiem krótko- nie ma czego zalowac. obcowalam z wiekszoscia instruktorow... szatan ]:) Jestem zadowolona (1) Poziom nauczania bardzo wysoki, wykłady ciekawe i prowadzone w miłej... anna Jest OK (1) Bardzo fajnie prowadzone zajęcia. Marko Dziękuję baaaaardzo chłopaki!!! Gorąco polecam!!!! (2) Zdałam!!! Ale bardzo mi smutno :( że Sunajowe jazdy się skończyły!!!... aśka m - w Super nauczycielka angielskiego (1) Dzieki sympatycznej nauczcielce Agacie szybko przelamalem swoje opory przed... roki ;]] - opinia (1) skonczylam ta szkole rok temu . szkola ma malo kolek w porownaniu do... ;]] Szkola bardzo fajna. (1) chodzę do tej szkoły, i jestem w 1 klasie . Jestem zadowolona . Nauczyciele... ;]] An3czka - opinia (1) 6 lat temu chodziłam do tego przedszkola i bardzo mi się tam podobało.... An3czka kursant (1) zdalem za pierwszym razem,polecam wszystkim sorriso naprawde super ucza wiedzmak Podziękowanie dla Pani Agnieszki za bardzo dobre przygotowanie do egz. (1) Witam! Chciałem bardzo gorąco polecić Szkołę Jazdy "Barbara". Profesjonalne... Patryk R. Doradzcie! (1) Ludki kochane,we wrzesniu planuje przystapic do tej oto wlasnie szkoly.Mam... Natalia