To nie szkoła... to pasja :) (1) Jeżeli szukacie zwykłej, szarej szkoły tańca - zły adres. Jeżeli chcecie... Greg Powaga (1) naprawdę polecam delte plus ! Pan Marcin wie jak nauczyć i co ważne nie... Marta ZDAŁEM!!!! (1) Witam uroczych panów instruktorów.Chciałem oficjalnie przekazać informacje że... Michał Klonowski
:/ (1) Jestem absolwentka tej szkoly i nikomu jej nie polecam! Nauczyciele potrafia... absolwentka polecam ARTOM i pana Michała Osypiuka (1) Jestem bardzo zadowolona że robiłam kurs w ośrodku Artom.Uważam że bardzo... Lucyna Wreszcie jakies argumenty xD (1) Wg mnie przesadzacie z krytyka tej szkoly a opinie z bezpodstawnymi niskimi... uczen Zdecydowanie odradzam! (1) Kurs prowadzony w baraku koło warsztatu. Smród i bród, a sprzęt nawala (dvd... Mateusz P. Polecam! (1) REWELACJA! Mili i uprzejmi ludzie. Instruktor Adam nauczył mnie bezbłędnej... Mateusz Pepiórka Dorota - opinia (1) Witam w Artomie brałam dodatkowe godziny jazdy,z wielkim sercem moge polecić... Dorota Katarzyna - opinia (1) Bardzo dobra szkoła Katarzyna Polecam :) (1) Naprawdę polecam tę szkołę jazdy. Już sama teoria jest prowadzona bardzo... Dominika Dzięki Sławek:-) (1) Dięki Sławkowi zdałam prawko za 2 razem.Przeniosłam się od Karola do Sławka... Kamila z Redy MM - opinia (1) Najlepsze przedszkole w Trójmieście!!! MM Absolwent (klasa z rozszeżonym językiem angielskim) (1) Bardzo dobrze wspominam naukę w 25. Wszyscy nauczyciele dobrze mnie... Mateusz C. Polecam! (1) Nieskie ceny kursu, a wysoka jakość usług. Polecam wszystkim zabieganym i... Magda :D (1) Wielkie podziękowania za najlepsze z możliwych przygotowanie teoretyczne i... Grażyna Carusek najlepszy (1) Zalezy z kim masz jazdy,bo moze to wyjatkowo rozchwytywany instruktor :P ja... Ewa ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM! (2) Chciałam podziękować za teoretyczne i praktyczne przygotowanie do egzaminu.... Karolina :)) (1) 8 listopada zdałam egzamin!!!!Wielkie podziękowania dla Krzysia Grądalskiego... Monika Polecam gorąco!:) (1) Do Pana Waldka trafiłam z polecenia znajomego, kóry był bardzo zadowolony z... Angelika