Zdałam:D (1) Zdałam już za drugim razem!! Za pierwszym oblałam z powodu własnej głupoty,... Magda GORACO POLECAM (1) Wspolpraca z panem Edwardem to sama przyjemnosc.Jest bardzo mily i dokladny w... Magda w 100% polecam, szczególnie motocyklistom i motocyklistkom:) (1) Jednym zdaniem mogłabym określić - rewelacja. Ocenic na 6+:) Jestem naprawde... Iwona
co wybrac? (1) czy ktos moglby mi podac przedmioty dla kierunku Tyrystyka uzdrowiskowa,... Shantal kasik - opinia (1) no ja od ang. mam panią E.K i od polaka mam M.K i jest faktycznie katusz ale... kasik jak najbardziej pooooooleeeeeeeeeeeeecam!!!!!!! (1) Uczyłam się jeżdzić z Jankarem co mogło się skończyć tylko jednym...... Jola :) (1) Witam.Zdałam za pierwszym razem.W sumie nic dziwnego , skoro moim... Tomek POLECAM (1) Zgadzam się ze wszystkimi poniższymi opiniami - a z tego co widzę są same... Grażyna Dupek (1) ogolnie teoria bardzo gucia, ale jesli hcodzi o jazdy masakra w bardzo nie... kursant Kolesiostwo nawet w przedszkolach... (1) Zgodnie z wszelkimi terminami zapisałam córkę do tego przedszkola. Nie... Wściekła Matka Odpowiedź dla osoby o nicku "Poszukiwacz" (1) Poszukiwacz napisał: \"W gazetach pojawiają sie ogłoszenia o pracy z... Riposta1 Rewelacja (1) Egzamin panstwowy zaliczony za pierwszym razem. Chcialam bardzo podziekowac... Kursantka świetna szkoła (1) polecam wszystkim! towarzystwo cudowne, nauczycie niczego sobie;) a ponadto... uczennica Jadwiga - opinia (1) Trafiałam pod wiele adresów , lecz „ pomoc” której udzielano... Jadwiga Polecam! (1) Nie pozostało mi nic innego jak polecic innym! Dowodem profesjonalizmu ekipy... Mateusz najgorszy ośrodek o jakim słyszałam! (1) Jazdy po 45 min, z tego jeszcze połowa czasu na załatwianie prywatnych spraw... rozczarowana Pan Marcin na prezydenta ;) (1) Bardzo fajny i wyluzowany człowiek, który nauczy Ciebie wszystkiego ;) Sebastian Konarski Anna Zielińska - opinia (1) Ośrodek szkoleniowy EFEKT jest profesjonalną szkołą nauczania jazdy. Z nimi... Anna Zielińska Polecam! (1) Bardzo polecam szkołę jazdy "Barbara". Teoria wyłożona w sposób przyjazny dla... Kamila Kubos - O.K. (1) Prywatny Ośrodek Terapii Pedagogicznej Kubos w pełni spełnia wszelkie cechy... Kamil Lis