really_good_friend :D - opinia (1) Spodobało mi się to słowo "rewelacyjny" :) słowa, które lepiej opisywałoby... really_good_friend :D Opinia :). (1) Uważam, ze studio tańca "The Salsa Kings" jest studiem na wysokim poziomie i... Paulinka. Moje jedynie dodać : (1) Mili instruktorzy :) Natalia
reich - opinia (1) świetna szkoła tańca- wiele można się nauczyć ;] reich polecam!! (1) świetna szkoła tanca!! naprawde polecam!! Zywy Kasiunia - opinia (1) uważam że studio the salsa kings jest bardzo dobre. posiada dobrych trenerów... Kasiunia :) (1) uwazam ze The salsa Kings Studio to bardzo profesjonalna szkola tanca...sama... Migotka:) GORĄCO POLECAM!!! (1) 3 RAZY Z DAWAŁAM EGZAMIN JEŻDŻĄC Z INNYMI INSTRUKTORAMI AŻ ZNALAZŁAM NUMER... MAGDA goraco polecam (1) świetna zabawa podczas nauki :) milo spedzony czas :) jestem zachwycona :)... Karolina Goraco polecam :) (1) super atmosfera, rewelacyjne wnetrze i świetna zabawa podczas naukui :) Marlena SUPER!!!!!!!!! NIGDZIE INDZIEJ SIE NIE WYBIERAJCIE!!!!!!!!! (1) Myśle ze to był najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać!!!!!!!!!!!Jestem w... MONI-Q Kurs stylizacji paznokcia (1) Właśnie skończyłam kurs pod fachowym okiem kochanych dziewczyn Ani i... Ż.G Emilia - opinia (1) Nauczyciel bardzo dobrze przygotowany do lekcji, lekcje sa bardzo dobrze... Emilia polecam (1) Polecam instruktora Jerzego Księżopolskiego,fachowość w każdym calu,super... G.P okropna skola (1) poczucia bezpieczenstwa dla dziecka zero.na przerwach nauczyciele zajmuja... mama GORĄCO POLECAM!!! PEŁEN PROFESJONALIZM! (1) Ja zdałam za pierwszym razem! Inni kursanci tego samego dnia nie mieli tyle... Ania P Jest dobrze. (1) Nie przypadkowo wybrałem tą uczelnię. Jest dobrze i będzie lepiej.... Prometheus absolwentka - opinia (1) Ukończyłam tę szkołę już parę lat temu.. Niestety nie ominęła mnie reforma... absolwentka super szkoła :) (2) gorąco polecam wszystkim Janusza! Świetny instruktor, a przede wszystkim... wiewior:) Co Wy Wiecie?? (1) Najpierw trzeba tam chodzić wtedy sie wypowiadajcie oki?? Kamil