jaca - opinia (1) bardzo polecam, na prawde P. Marian wie jak uczyc, wasnie wrocilem z... jaca ARTUSEK???? = REWELKAAAA!! :) (1) Aż niewiem co napisać bo wszystko jest poniżej ale... w skrócie to pełen... Jowitka VLO Gdańsk (1) Wreszcie szkoła, z której jestem dumny :) To mój pierwszy rok w piątce. W... Azrael
Heh, szkoła... (1) Ukończyłem szkołę w 2006 roku. Jeśli o poziom nauczania chodzi - jeśli ktoś... Azrael polecam!! (1) Profesjonalne podejście pod względem wykładów a także jazd!!!!Widać, żę... ddd:))) Bardzo fajna szkoła (1) Jestem już w szóstej klasie tej szkoły i bardzo ją lubię. Nauczyciele są... Pozytywnie najlepszy OSK !! (1) swietny instruktor, zero stresu, zero zdenerwowania, wszystko na spokojnie... Kamil Richert Podziękowania (1) "OSKAR" to najlepszy ośrodek szkolenia dla przyszłych kierowców. Na... Kasia K. Zdałam ! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ELKA SCHOOL. Wykłady z p. Wojtkiem to... dorota mam pytania (1) 1. czy bardzo trudno dostac sie do tej szkoly?zdawalam nowa mature i to na... alf Szkoła , której nie polecam ! (1) W roku 2005 skończyłam tą szkołę.Były to lata horroru!Od klasy 1-3 miałam... Aboslwentka SSP nr 1 (1) Bardzo dobra szkoła, a przede wszystkim przyjazna dla uczniów (co jest... Free (cz.2.) (1) (cd) Byłam w szkole w zwiazku z tą sprawą i spotkałam owe indywiduum. Nadal... rozczarowana Chamstwo, brak kultury...ot i wizytówka... (1) ...którą szkoła nr 92 wystawiła sobie sama. Przysłali do mojego domu... rozczarowana fajnie jest (1) fajne przedszkole. stan techniczny sie poprawia - wymiana okien,... greenhorn Wdzieczna uczennica - opinia (1) Szkoła jest wspaniała i docenia sie ja dopiero jak zakonczy sie juz... Wdzieczna uczennica Anna - opinia (1) Potwierdzam, że szkoła jest godna polecenia. Pełen profesjonalizm, ludzkie... Anna MOTOCYKLISCI (1) ZROBIŁEM PRAWKO NA MOTOR W ABC I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY.ZDAŁEM BEZ... DAMIAN Międzynarodowy Rynek Motoryzacyjny (1) Jestem zainteresowana studiami w tej szkole na w/w specjalizacji. Widzę, że... nina Zdałem za pierwszym razem!!! (1) Gorąco wszystkim polecam którzy chca w bardzo dobrej atmosferze zdobyc... Danielson