Zdałem za pierwszym razem!!! (1) Gorąco wszystkim polecam którzy chca w bardzo dobrej atmosferze zdobyc... Danielson porządna i solidna uczelnia (1) Jestem studentka WSTiH i jestem zadowolona z tej uczelni, na początku mialam... Ewa Polecam (1) Już drugie dziecko chodzi do tego gimnazjum, dużo sie dzieje dobrego,... rodzic
Przedszkole nr 44 (1) jestem zachwycona nauczycielką najmłodszej grupy! Pani dyrektor i cała kadra... mamuśka :) (1) Szkoła rewelacyjna:) Teoria jak i praktyka w bardzo miłej i sympatycznej... Marta thyria - opinia (1) Ogólnie uczelnia jest spoko. Wladze uczelni otwarte na współpracę ze... thyria Prosze o info (1) Witam!! Mam zamiar wybrac sie do WSTiH i chcialam sie zapytac jak jest w... madzia1987 Potrzebna infpormacja (1) Witam!! Mam zamiar wybrac sie do WSTiH i chcialam sie zapytac jak jest w tej... Madzia1987 Polecam (1) Polecam Jankar jako absolwent kursu i nowo upieczona posiadaczka prawa... Malwina Dlaczego jazz-u nie prowadzi Krystian (1) wydaje mi sie że zajecia tańca towarzyskiego śa na niskim poziomie a u... Ewa el - opinia (1) zajecia prowadzone sa bardzo profesjonalnie.Duzym plusem jest orginalna... el Przyszly uczen XIXstki (1) Wczoraj tzn 16 marca 2007 roku bylismy w II LO na dniach otwartych. To co... Witek Każda szkoła ma jakieś zalety i wady (1) Zaletą szkoły jest przyjazne podejście do uczniów,angażowanie uczniów i... rodzic gimnazjalisty Polecam! Naprawdę dobra szkoła! (1) W tej szkole naprawdę można nauczyć się tańczyć i wiele osiągnąć!!!!... Angela Karpik - opinia (1) Częściowo zgadzam się z opinią Domino i Juniora, panie w dziekanacie nie... Karpik DO TRZECH RAZY SZTUKA:) (1) Przynajmniej w moim przypadku.Jestem taka szczęśliwa, że wreszcie się... Ola b.dobre gimnazjum (1) b. dobre gimnazjum .. i polecam !! vbo nauczyciele sie zmienili i jest inny... Agatka Dziękuję,dziękuję,dziękuję..!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):) (2) Baaaaardzo ale to baaardzo Ci Janusz dziekuję za... agnieszka Rewelacja:)naprawde polecam:) (1) " Zdałam za pierwszym razem!Marcin Żabicki jest wymagającym ale konkretnym... Tom@sz Kat. C. Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. (1) Polecam na początek przejrzenie pozostałych opinii - i cóż mogę dodać,... Michał J.