Beznadziejna szkoła... (1) ... w 100% masz rację. Chodzimy w kurtkach, boimy się chodzić do szkoły... no comment pzdr wszystkich abiturientów (1) sabinka Kursy treningu pamięci i szybkiego czytania SPW już w Gdyni! (1) Kursy treningu pamięci i szybkiego czytania SPW już w Gdyni! Nowe kursy w... IwonaKot
Bardzo dobre kursy z EFS-u (1) Uczestniczę w kursach dofinansowanych z EFS-u (język angielski dla... piotr CEL OSIĄGNIĘTY!:) (1) NIe ukrywam, że stało się to za przyczyną OSK "Autostrada". Kurs przebiegał... Ewa Cudo (1) Świetna szkola Skrzyp Murad - opinia (1) Ta szkoła jest mega. Najlepsi są nauczyciele i towarzystwo. Chodzę do niej... Murad POPROSTU NAJ :) (2) Poprostu NAJ SU-naj!!! Januszku chciałam wysmarować ci parę niepochlebnych... MAGDALENKA Super ośrodek (1) Gruntowne przygotowanie do egzaminu. Instruktor z powołaniem szybko... miko Pedagogika resocjalizacyjna (1) Witam, na początek pozdrawiam wszystkich studentow, szczególnie grupa A, II... :) lol (1) super a nauczyciele sa cool oprocz dwoch lool Perferct :) (1) Great standards , Perfect music , nice atmosphere. If you're looking for... Maxine ; DD (1) nawet ok, chociaż i tak nie najlepiej ; DD . Miśkaa ; P S.U.N.A.J -Sumiennie Uczy Nasz Ambitny Janusz :-) (2) Januszu chciałam podziękować Ci za trud, jaki włożyłeś w moją naukę. Dzięki... Natalia dziura (1) 45 to taka dziurka zapyziała. Dość nieciekawy background mają uczniowie w... Dziudziu Super szkoła! (1) Paulina Joanna Jankowska - opinia (1) Dodatkowe atuty: - profesjonalne przygotowanie - interesujące wykłady -... Joanna Jankowska Egzamin zdany za pierwszym razem!!! (1) Wielkie dzięki dla pana Jacka i pana Mirka, którzy nauczyli mnie spokoju i... Bartek P. POLCAM !!! (1) Rodzice ta (1) Trafic tam bez pomocy mieszkancow jest trudno :) Klimat na sali jest supcio!... 111223