Akademia Prawa Jazdy - POLECAM!!!!! (1) Pan Leszek Chudy - moj instruktor i najlepszy instruktor! Nie tylko nauczy... asssxdd Gorąco polecam p. Mariusza ! (1) Pan Mariusz jest świetnym instruktorem, doskonale zna się na tym, co robi, a... Maria Dzięki Chłopaki (1) To jedno mi się nasuwa na myśl: Dzięki Chłopaki. Po dwóch miesiącach nauki,... Magda
Super instruktor GRZEGORZ PAULEWICZ (4) Nie spodziewałem że nauka jazdy może być tak przyjemna ! Proszę państwa ,... Żaczek Grzegorz Górnicki- złoty instruktor. (1) Kurs praktyczny jak i teoretyczny (w moim przypadku e-learning) w APJ można... Kuba Polecam GDprawko i instruktora Jarka (1) Z czystym sumieniem mogę polecić GDprawko każdemu. Kurs weekendowy to świetna... Wojtek Najlepszy OSK Jankar Reda (1) Najlepszy Ośrodek Szkolenia Kierowców, dziękuję instruktorowi Henrykowi za... Tomasz Trojanowski Mega Polecam :-) :-) :-) (1) Bardzo polecam Instruktora Kubę Mistrz :-) wspaniała atmosfera, człowiek... Iwona Kurs (1) Chciałam bardzo polecić OSK Expert i pana Wojtka instruktora. Super... Anna K Nic lepszego (4) Mam troje dzieci w GSS. Uważam, że nie mogło im się nic lepszego przydarzyć.... bardzo zadowolony rodzic :) (1) Wykwalifikowana kadra ,super atmosfera ,instuktorzy w pelni z powolania... Aguśka Polecam GDPRAWKO (1) Miły, wymagający instruktor. Polecam Szczepan Polecam (1) Chodziłam na kurs do Joanny Dzięcioł, super instruktorka z niekończącą się... Agata NAJLEPSZA SZKOŁA W GDAŃSKU (1) Zaczęło się od kursu weekendowego, na którym w umiejętny i profesjonalny... Michał M. Bardzo dobry OSK (1) Super poziom nauczania. Wykłady prowadzona bardzo ciekawie, zrozumiale i... Paweł Serdecznie polecam! (1) Serdecznie polecam OSK Auto Lider. Zajecia teoretyczne przeprowadzane z... Monika POLECAM!!!! (1) Szczerze polecam OSK ASTER (PABLO)!! Zajęcia teoretyczne były prowadzone w... Asia Polecam GDPRAWKO (1) Bardzo polecam szkołę,a w szczególności instruktora Pana Jarka. Jest bardzo... Agata Świetna szkoła! Polecam (1) Bardzo dobra szkoła, świetna atmosfera, zero stresu, profesjonalni... Ola jest fajna (1) Dosyć dobrze uczą i zapewniają bezpieczeństwo ja