Polecam (1) Świetna szkoła. Profesjonalne podejście, bardzo mili instruktorzy, który uczą... Pola Bardzo polecam, najlepsza szkoła jazdy ! (1) Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem !!! Miałam... Nicole Fatalne podejście Pani dyrektor (1) Przedszkole Start.. Byłam tam dziś na spotkaniu z Panią dyrektor. (spotkanie... Mama
Pozytywnie (1) Polecam Elka School w Gdańsku. Świetna atmosfera, polecam Pana Bolesława -... Nicole szkola niewarta zachodu... (1) Niestety szkola mnie rozczarowala.Program w klasie zero to przede wszystkim... anna Bardzo polecam!! (1) Polecam wszystkim pana Janusza Piotrowskiego - najlepszy instruktor z... Weronika Najlepiej (1) Wybór Akademii Dobrej Jazdy to strzał w dziesiątkę, serio. ;) Nauka jazdy pod... Adriana Przereklamowana szkoła (1) z uzzyskanych opinii:słaby poziom nauki,bardzo dużo modlitwy i pieśni... Rita Nie rozumiem negatywnych opinii (2) Nie rozumiem całej tej fali hejtu na tę szkołę - wiadomo, nauczyciele zawsze... Abs Polecam! (1) Moje dzieci chodzą do tej szkoły przeszczęśliwe. Bardzo dostępna cena a każde... Barbara POLECAM (1) polecam, dokupiłam dodatkowe godziny właśnie u Pana Artura, ponieważ z mojej... Marta Nieuczciwa szkoła (1) Wpłaciłam całą kwotę (prawie 2000 zł) za kurs letni (lipiec 2015), długo... Ola podoba mi się! (1) Bardzo wygodna i przyjemna forma nauki. Jestem bardzo zadowolona z... anna.p Kat B (2) Trafiłam na Pana który niewiele mnie nauczył. Nie zwracał uwagi na błędy,... Kursantka Kat. C (2) Przy wyborze ośrodka w dużej mierze kierowałem się ocenami i opiniami osób,... Marek Fantastyczna szkoła! (1) Super szkoła, bardzo mila, bezstresowa atmosfera. Instruktorzy znają się na... Gabi POLECAM!!! (1) Pan Artur jest mega profesjonalnym instruktorem. Tylko dzięki Niemu zdałam... Sandra Fajny OSK, zdecydowanie polecam niezdecydowanym. (1) Chciałem bardzo serdecznie podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do... Mateusz zdecydowanie polecam p. Mariusza. (1) Po kilku niezdanych egzaminach i średnich wspomnieniach z OSK Credo,... Mateusz gorąco polecam! (1) Gdyby nie glauto możliwe że nigdy bym nie nauczył się jeździć, dzięki Goauto... piotr