Najlepsi (1) Zdecydowanie polecam ELCAR. Świetnie przygotowują do egzaminów oraz... Agnieszka Profi-Lingua Gdynia - polecacie ? (1) Hej, zastanawiam się nad kursami angielskiego i niemieckiego w Profi, czy... studentka Idealne przygotowanie do egzaminu. (1) Teoria nauczana fajnie i w przyjemny sposób . Jazdy miałem z instruktorem... Robert
Polecam! (1) Gorąco polecam OSK MINI, zdałam wszystko za pierwszym razem. Dzięki teorii... M.J Gorąco polecam!!! (1) Jak najbardziej polecam ta szkole!!!!Bardzo mila obsluga.Egzaminy państwowe... Ela Serdecznie polecam! (1) Szczerze polecam! Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do kursanta.... Agnieszka Chcecie zrobić prawko? To polecam te szkołę z czystym sumieniem! (1) Do kursu zdecydowałem się przystąpić w sierpniu bieżącego roku. Długo... Tomek G. l-ka (1) Polecam ten OSK. Mile i szybko przeprowadzone zajęcia z teorii. Polecam... Sebastian Jeśli zastanawiasz się czy wysłać dziecko do tej szkoły to ... (1) ... nawet się nie wachaj!!! Chodziłem do twj szkoły 7 lat (6 klas i... Kuba Ś. :) Profesjonalna szkoła jazdy (1) Ukończyłem kurs w LOK-u i miałem ogromne problemy ze zdaniem egzaminu. W... -K Najlepsza Szkoła :) (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki jazdy w tej szkole, instruktorzy... aga Nauczyciel gry na gitarze dla dorosłego poszukiwany (1) Szukam muzyka z Banina lub okolic, który mógłby dać kilka lekcji gry na... Baninior Specjalizacje tragiczne (1) Uczelnia sympatyczna i kameralna,wykładowcy i Panie w dziekanacie bardzo... Janek Polecam! (1) Przyjemna atmosfera na teorii i na praktyce, profesjonalna nauka. Zdałem bez... Maurycy Najlepsza szkoła ! (1) Jak najbardziej polecam !! Teoria super poprowadzona kur weekendowy. Zajęcia... Klaudia Świetna szkola (1) Kurs dobrze zorganizowany. Rzeczowo i zrozumiale. Wlaściciel w biurze zawsze... Dominik BELT (1) Szkołę poleciła mi znajoma. Potrzebowałam udoskonalić umiejętności językowe.... Basia Najlepsza szkoła jazdy! Polecam!!!!! (1) Niedawno ukończyłam kurs, moim instruktorem był Pan Janusz Sowa i uważam, ze... Kinga OSK Jankar i instruktor Dariusz Leszczyński (1) Bardzo polecam OSK Jankar i instruktora DARKA. Jest on najlepszy w tym co... Monika D Najlepszy ośrodek! (1) Kurs przeszedł sprawnie, w miłej atmosferze. Pozdrawiam pana Bogdana,... Kuba