Super podejście do kursanta i egzamin zdany za pierwszym razem! (1) Gorąco polecam instruktorów: Grzegorz Formella i Michał Cieliński. Super... Daria Zdalem za pierwszym (1) Bardzo fajne nauki polecam ta szkolke a tymbardziej jazdy z Michałem. Dobrze... Mateo SOMMELIER Bomba!!!Pełna satysfakcja! (1) Zdziwiło mnie,iż nie znalazłem w opiniach wzmianki na temat szkolenia... uczestnik
NAJLEPSI (1) Kurs zacząłem w październiku a wczoraj za pierwszym razem zdałem egzaminy... Damian Jak najbardziej na plus! Z całego serca polecam. (1) Kurs przeprowadzony został na naprawdę wysokim poziomie. Sama atmosfera kursu... Alicja Z Panem Adamem Sapiehą zda każdy! (1) Szkoła jazdy Artom jest naprawdę godna polecenia. Podchodzą do wszystkiego... Dorota Wiktoria - opinia (1) Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się zmienić instruktora i następnie trafić... Wiktoria Ocena kursu prawa jazdy (1) Bardzo dobra szkoła nauki jazdy w Wejherowie, polecam w 100% :) Fajni i mili... Nikola Zajęcia z matematyki (1) Profesjonalne i merytoryczne zajęcia. Byłem na kilku godzinach przed... Kamil Bo jak nie my to kto ? (1) Super niezawodna szkoła, którą polecam wszystkim niepewnym!!! Po kilku latach... Alicja Jak najbardziej polecam! (1) Niedawno zakończyłam kurs w tym ośrodku i jestem bardzo zadowolona. Nawet... Kursantka Pana Mirka Urodzinki dla 8-latki (1) Świetne miejsce i wspaniałe Panie, które potrafiły zainteresować i... Marlena Gorąco polecam! (1) Polecam! Świetna szkoła, super instruktorzy, którzy zawsze pomogą w potrzebie... Paulina Krzysiek - opinia (1) Dzięki szkole ELCAR jestem kierowcą już od tygodnia... Świetne przygotowanie... Krzysiek Przyjemna atmosfera na teorii i na praktyce, profesionalna nauka (1) Przyjemna atmosfera na teorii i na praktyce, profesionalna nauka. Zdałem bez... Scott Najlepszy instruktor ever! (1) Teoria szybka, bezproblemowa, przekazywana w przystępny i całkiem ciekawy... Mateusz S. Dobra szkoła jazdy (1) Szczerze polecam tę szkołę jazdy. Teoria i praktyka zaliczona za pierwszym... Anna Gd Prawko Wymiata! (1) Gd Prawko Polecam każdemu kto ma obawy czy nadaje się na kierowcę i czy zda... Benia Grecki, Chiński - nauka - gdzie w Trójmieście? (3) czy w 3miescie znajda sie jakies szkoly, ktore oferuja intensywne kursy tych... olek Polecam (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy. Dobrze i szybko przeprowadzone... Natalia