Najlepsza szkoła w Trójmieście! Wszystko zdane za pierwszym! (1) Jeśli zastanawiacie się jaką szkołę wybrać, to serdecznie polecam OSK Speed!... Bernard najlepsi! (1) Dziękuję całej załodze GDprawko. Teoria minęła łatwo i przyjemnie. natomiast... mj GORĄCO POLECAM ! (1) Ośrodek Szkolenia Kierowców "JANKAR" w Redzie to NAJLEPSZA szkoła, do której... Monika B.
Rewelacja (1) Pan Artur naprawde ma doskonałe podejście. Wszysko tłumaczy i nawet jak nie... Kursantka NASZE POCIECHY W POZYTYWCE (2) Ocena żłobka - jest bardzo pozytywna. Uczęszczała tam dwójka naszych maluchów... Paweł, Kasia polecam (1) Do Turbo Jazda Team poszłam wykupić kilka godzin na dokształcenie się,... Natalia Polecam (1) Teoria fajnie i w przyjemny sposób nauczana. Jazdy miałam z instruktorem... anonimowy Jankar (1) Bardzo serdecznie polecam OSK JANKAR. Moim instruktorem był p. Darek... Dawid Szymański wstih- studia niestacjonarne lic i mgr (1) polecam! po ukończeniu licencjatu zdecydowałam się również na studia... kejt Adam Jedrzejewski najlepszym czlowiekiem na swiecie (1) Gorąco polecam Elke School, a w szczególności instruktora Adama... Zadowolony kursant Bardzo dobra szkoła jazdy! (1) Wykłady z zasad ruchu drogowego i pierwszej pomocy przygotowane... Dorota Rewelacyjne miejsce. Polecam! (1) Wspaniałe przedszkole. Córka chodzi do niego dosłownie w podskokach. Zajęcia,... Daria Rewelacja ! (1) Zapisałam sie na jazdy dodatkowe po dwóch niezdanych egzaminach. Pan Jacek w... Ala Jedna z lepszych w kraju (1) Szkołę polecam, szczególnie program IB. Są pewne wady, ale na tle kraju nie... Absolwent POLECAM PANA WOJTKA MARSZEWSKIEGO (1) Polecam szkołe jazdy Oskar, ale w szczególności Pana Wojtka Marszewskiego.... Alicja Polecam!!! (1) Polecam Szkołę Podstawową Lingwista. Cudowna rodzinna atmosfera, wszyscy... rodzic aktualny Polecam w 100%!!! (1) Szkoła OSK MINI to najtrafniejszy wybór. Została mi ona polecona i teraz ja... Ania Do nauczycieli - uczeń Jehowy. (9) jesli macie doswiadczenie w pracy z uczniem SJ podzielcie sie prosze... moim... klara Szkolenie strzeleckie BodyGuard (1) Szkolenie przeprowadzone na wysokim poziomie, można postrzelać z wielu... martina Pozdrawiam (1) Dziękuję za zdane prawo jazdy za pierwszym razem. Dawid