polecam (1) Teoria za pierwszym podejściem, praktyka też. Irek i Arek brawo nauczyliście... Dagmara Zadowolona kursantka (1) Moja instruktorka byla pani Joanna. Egzamin zdalam za pierwszym podejsciem.... Monika Dziękuje ! (1) Zarówno teoria jak i praktyka zdana za pierwszym razem , bardzo dziękuję... Bartek
Gorąco POLECAM- znakomity ośrodek sprosta wszystkim oczekiwaniom! (1) Mnie również ta szkoła została polecona i faktycznie jest świetna, bardzo... Mateusz Korepetytor j.angielskiego poszukiwany! (3) Poszukuję rzetelnej osoby do udzielenia korepetycji z j.angielskiego uczniowi... rodzic Polecam! (1) Gorąco polecam tą szkołę! Teoria fajnie i zwięźle przedstawiona. Jeżeli... Marta polecam (1) Zarówno teoria z panem Januszem jak i jazdy z panem Jackiem świetne. Obydwaj... Błażej AUTOLIDER (1) Witam. Serdecznie dziękuję za profesjonalizm,podejście do kursanta dbałość o... Joanna Polecam w 100 % nauczanie w tej szkole!!! (1) Profesjonalne i indywidualne podejście do każdego z kursantów. Wykłady... Karolina Goraco polecam (1) Bardzo profesjonalna szkola . Wyklady prowadzone ciekawie i w milej... Ela Pytanie do studiujących Architekture II stopnia na PG? (1) Pytanie do osób, które studiują architekturę mgr II stopień na Politechnice... MammaS. Szkoła jazdy C (2) Witam, waham się pomiędzy kursem na kat C między szkołą VEKTRA a ARTOM. Miał... ddd POLECAM (1) Opinia trochę późno dodana, ale jak najbardziej szczera! Przyspieszony kurs... Monika Polecam bardzo, przystępne ceny, pomocni instruktorzy (1) Szczerze polecam tą szkołę jazdy, ponieważ udało mi się własnie zdać prawo... Klaudia Najlepszy instruktor Pan Darski (1) Niesamowita wiedza i dar jej przekazywania, pomimo kilku intstruktorów... Kucharz dzieki (2) polecam jazdy z Panem Mateuszem , egzamin zdany za pierwszym razem , bardzo... Karolina C Zdane za pierwszym razem (1) Jazdy z Michałem, zdane za pierwszym razem, dobry kontakt więc przy okazji... Mateusz radek - opinia (4) Strata czasu i pieniędzy, chamstwo i podejście do klienta rodem z lat... radek Szkoła godna polecenia (1) Szczere polecam wybór tej szkoły, zajęcia teoretyczne prowadzone w bardzo... PAULINA Polecam! (1) Gorąco polecam, teoria świetnie prowadzona a z panem Radkiem super sie... Bartek