dodatkowe jazdy u P.MARKA !!!!! :) (1) Mialam tutaj tylko wykupione 10 jazd bo zdawalam 3 lata temu egzamin i... K Polecam (1) Gorąco polecam szkole nauki jazdy Oskar, a w szczególności instruktora... Julia GO!AUTO-NAJLEPSZA SZKOŁA NAUKI JAZDY W TRÓJMIEŚCIE! (1) Zdecydowanie polecam Go!Auto! Dzięki Panu Wojtkowi zdałam za pierwszym razem... Małgorzata
Polecam :) (1) Bardzo dobre nauczanie :) polecam instruktora Pana Marcina Marcin Polecam! (1) Zdecydowanie polecam! Teoria wykładana jest w bardzo interesujący sposób z... Marta Polecam instruktora jazdy Pana Bolesława Karas (2) Na początku niestety w Elka School został mi przydzielony inny Pan. Z którym... Dominika Polecam Pana MARCINA PODGÓRSKIEGIO z OSK Oskar (1) Gorąco polecam OSK Oskar, a szczególnie instruktora Pana MARCINA... Weronika Polecam Elka School (1) Właśnie zdałam egzamin po kursie w Elka School w Gdyni i mogę szczerze... Natalia M Polecam (1) Kurs teoretyczny załatwiony w dwa kolejne weekendy, praktyczne dla... Maciek Bardzo dobra szkola (1) Jestem zadowolona ze szkoly Gd prawko, szybki i profesjonalny kurs... Karolina Super polecam!!!!!!!!!!!!!! (1) Co tu dużo pisać super. Polecam APJ wszystkim którzy mają problem z... Małgorzata K. Elka School Gdynia Karwiny – bardzo polecam! (1) Prawo jazdy zdane za drugim razem :) Miałam przyjemność być kursantką p.... Gosia POLECAM !!! (2) Chciałabym serdecznie podziękować mojemu instruktorowi Krzysztofowi Darskiemu... ANIA Poldek – najlepszy ośrodek szkolenia! (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu, bardzo miła i wesoła atmosfera w... M.K. POLECAM!!! (1) Bardzo polecam OSK Speed. Egzaminy państwowe zdane za pierwszym razem.... Karolina Zdecydowanie polecam (1) Z czystym sercem mogę wszystkim polecic OSK Speed. Zajęcia teoretyczne z... Filip Gorąco polecam ! (1) Wszystko zdane za 1 razem. Pani Marzena i Pan Adam doskonale przygotowali... Karolina POLECAM ;) (1) Rewelacyjni ludzie !!! Szkoda ze tak szybko zlecial kurs z Iwona jeździ się... KLAUDIA GD PRAWKO -JAREK NAJLEPSI !!!!! (1) 7 lat temu chodziłam na kurs w innym ośrodku I niezdałam przez słabe... Karola P. Pan Maciek - wspaniały instruktor! (1) Po paru latach i aż siedmiu niezdanych egzaminach praktycznych trafiłam na... Maria